God hygiene Aktiviteter

December 11 by admin

God hygiene Aktiviteter


God personlig hygiene hjelper deg forlate et godt inntrykk; folk legger merke til din ryddig, godt satt sammen utseende, som er instrumental i å lede dem til å danne positive meninger om deg. Husk å øve på grunnleggende for å presentere den perfekte pakken.

Puss tennene dine

Å pusse tennene fjerner oppbygging av plakk rundt tennene som forårsaker tannkjøttsykdom og hull i tennene. Det hindrer også dårlig ånde. Du bør pusse tennene minst to ganger om dagen, i minst to minutter, med en myk-stritter tannbørste og en fluortannkrem, ifølge United States Department of Health and Human Services, rusmisbruk og psykiske helse Services Administration. For å øke effektiviteten av å pusse tennene, sørg for å pusse etter å ha spist sukkerholdig snacks, og tanntråd etter hver børsting.

Vask hendene dine

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, vaske hendene er den beste måten å unngå å bli syk eller passerer sykdom videre til andre. Å vaske ordentlig hendene, våt dem med rennende vann, og deretter bruke såpe for å lage en tykk skum, og skrubb alle områder av hendene i minst 20 sekunder. Skyll hendene med rent vann, og tørk dem med et håndkle. CDC anbefaler å vaske hendene etter at du bruke toalettet, før du spiser og når du kommer i kontakt med bakterier.

Bade eller dusj Daily

En annen nødvendig praksis er daglig bading. Den TeensHealth nettstedet anbefaler å ta et bad eller en dusj hver dag for å redusere kroppslukt forårsaket av svettekjertler. En daglig bad er også et must for å rense bort støv, smuss eller bakterier som nødvendigvis vil samle seg på huden din i løpet av dagen.

bruk Deodorant

Iført deodorant er en annen hygiene aktivitet som reduserer kroppslukt. Deodoranter som inneholder en antiperspirant også bidra til å redusere mengden av svette kroppen produserer. Fordi det er mange typer deodoranter, og hver type kan samhandle annerledes med kroppens kjemi, finne den rette deodorant vil noen ganger innebære prøving og feiling. Les alle deodorant etikettene nøye, og følg instruksjonene på etiketten.

Praksis neglepleie

Når negler vokser for lenge, de havn bakterier, støv og skitt. Dirty negler også reflektere dårlig på en persons utseende. CDC anbefaler å holde neglene korte ved å bruke sterile spiker clippers, vaske undersiden av neglene når du vasker hendene, og beskytte neglebåndene, som fungerer som en barriere mot bakterier.

Related Posts