Gadgets som kan hjelpe deg å bli en Master of Sauser

September 6 by admin

Gadgets som kan hjelpe deg å bli en Master of Sauser


Hvis du vil at middager å være så pen som et bilde, kan lage mester sauser hjelpe deg å nå dine mål. Mens lage sauser kan virke komplisert eller skremmende, kan det faktisk være ganske lett. Noen valg kjøkken gadgets kan gå langt i å hjelpe deg å bli en mester i sauser.

Double Boiler

En dobbel kjele vil gjøre livet ditt enklere. Du kan tilberede sauser på forhånd, og deretter bruke vannbad for å varme opp sausen når du er klar til å tjene. Et vannbad er en bolle du putter i en gryte med varmt vann. Det varmer sakte sauser uten å brenne dem, noe som kan skje når du prøver å varme en saus i en panne. Metal doble kjeler vanligvis kommer i et sett med ytre potten og den indre bollen. Eller du kan få en sammenleggbar silikon en som er rimeligere og enklere å rengjøre.

Kjøkkenmaskin

En food prosessor kan definitivt hjelpe deg å bli en mester i sauser. Mange sauser inkluderer finhakket eller most grønnsaker eller urter, og en food prosessor i stor grad kan hjelpe deg i den forbindelse. I stedet for fint chopping tomater, hvitløk, ost eller urter som persille eller basilikum, kan du bare kaste ingrediensene i food prosessor, og maskinen vil gjøre alt dicing for deg, slik at du sparer tid og hånd kramper. Du vil finne at du kan piske opp en saus på kort tid.

Slow Cooker

Hvis du virkelig ønsker å "wow" dine middagsgjester med liten innsats, investere i en treg komfyr. Fordi en treg komfyr kan du koke maten over flere timer, det gir tid til å la smakene utvikle seg, noe som resulterer i noen av de beste sauser på jorden. Himmelen er grensen når det gjelder din treg komfyr, men noen sveisen måltider som du enkelt kan lage omfatter kylling Alfredo, lasagne, ribbeina i barbecue saus og mer.

immersion Blender

En nedsenking blender er en håndholdt blender som du kan bruke til å portably blande ingredienser i boller eller panner, og det kan være en stor hjelp når du gjør ulike sauser. Hvis du noen gang å gjøre en saus som krever visping ut klumper, for eksempel en hollandaise eller en béchamel, kan nedsenking blender bidra til å jevne ut sauser i en smal sak. Det kan også hakke opp grønnsaker eller nøtter som skal brukes i en saus - så hvis du ønsker å lage en pesto med pinjekjerner, er det enkelt.

Related Posts