Funky frisyrer for menn

September 7 by admin

Funky frisyrer for menn


Starter på 1970-tallet i Storbritannia, punk rock stil virkelig tok av. Siden da har det gytt nye stiler som emo, som er en forkortelse for emosjonell, flyttet fra Storbritannia til hele planeten, og utviklet seg til en helt ny og spennende livsstil. En av de mest fremtredende trekk ved punk rock stil er funky frisyrer og farger. Fra Mohawks til frynser og messi, det er mange frisyrer for menn og kvinner.

Mohawk

En Mohawk er en hårklipp der begge sider av hodet er enten barbert eller klippe kort, nær hodebunnen med en liten til middels stripe av lengre hår igjen i midten. En mer konservativ Mohawk enten har en kort til middels lengde hår igjen på midtstripen eller tar form av en Faux-Hawk. En funky Mohawk er en hvor midten stripe av hår er igjen lang og piggete opp i tykke, fargerike pigger eller piggete ned til en side som en kaskade av toppene.

Hakkete med Egge Clips

Den hakkete, eggeklipp hårklipp er mye brukt av menn som liker å gå med en mer emo-aktig stil. Den frisyren har tilfeldige klipp, koteletter og kutt i hele hodet og er vanligvis døde mørk svart med noen mørke høydepunkter i tilfeldige steder. Kuttet er vanligvis uten smell og kort rundt ørene med lengre lengder av hår på toppen og baksiden.

Medium lengde, Messy Hair

Den rotete hårklipp er blitt svært populære de siste årene med alle fra kjendiser til vanlige, blå-fargede arbeidere. Middels lang, rotete frisyre er, som navnet tilsier, en hårklipp der håret er igjen på middels lang, og er innredet i en hensikt rotete måte. Utseendet er laget for å antyde at personen viser det bare kom ut av sengen og unnlatt å stelle mens fortsatt blir preparert. Måten å få denne funky frisyre er ved å sette styling gel i håret, styling det med ens fingre i stedet for en kam, og deretter blåse tørking og hår-spray for å holde håret på plass.

Related Posts