Frisyrer for folk med en enkens Peak

August 2 by admin

Frisyrer for folk med en enkens Peak


En enkes topp er et trekantet mønster av hårvekst i midten av pannen som strekker seg under den vanlige hårfestet. Hvis du har en enkes topp, det er forskjellige stiler til enten skjule eller fremheve det, avhengig av om du liker eller misliker hvordan den ser ut.

krøller

Hvis du har lange smell eller alle én lengde hår, kan du bruke krøller å blande enkes topp i med resten av håret ditt til å gjøre det mindre merkbare. Lag omfangsrik krøller med en krølltang eller varme valser, og husk å legge til ekstra krøller rundt ansiktet. Når du er ferdig med curling, ordne krøllete låser strategisk over pannen og sidene av ansiktet for å dekke enkens topp. Avslutt med en sterk hold hårspray for å sikre stilen din holder seg på plass.

Pannelugg

Cutting smell i håret kan maskere en rekke egenskaper: rynker, en stor panne, og selvfølgelig, en enkes topp. Du kan ha rett smell kuttet, eller du kan ha en lengre bang som er feid til side for en litt annen stil. Enten utseende vil maskere enkens topp. Lengre smell kan være mer allsidig hvis du liker å ha håret helt tilbake til trening eller andre fysiske aktiviteter. Du kan også holde dem på plass med et pannebånd.

myke Layers

Velg et kutt med lange, myke lag rundt ansiktet for å gi volum til håret og ta fokuset bort fra enke topp. Du bærer dette kuttet rett, krøllete eller bølgete. De ekstra lag vil gi volum og bevegelse til håret ditt, gjør din enkes topp mindre opplagt.

midtre delen

Hvis du liker måten din enke topp utseende og ønsker å fremheve den med din frisyre, kan du prøve et senter del, holde resten av håret stil det samme. Den midtre delen bringer oppmerksomhet til forsiden av håret ditt. Dette er greit for rett eller krøllete hår.

Slicked Rygg

En annen stil for å forbedre enkes topp er den vannkjemmet tilbake utseende. Trekk håret rett tilbake i en lav hestehale eller rotete bun å gjøre enkes topp front og senter i din stil. Fest med et hår band og pins hvis nødvendig. Avslutt med en sterk hold hårspray for å holde utseendet på plass hele dagen.

Related Posts