Fordelene med å ta skolebussen

January 10 by admin

Fordelene med å ta skolebussen


Busser pleide å være produktive i transport av elever til og fra skolen. De som ikke bor i gangavstand fra deres campus vil vanligvis ta bussen. Faktisk, fortsetter den gule skolebussen å være et ikonisk bilde for K-12 utdanningssystemet. I dag, familier velger ofte forskjellige alternativer som for eksempel en bil, sykkel, bybane eller skateboard - men det er fortsatt fordeler til å velge for den gule bussen.

økonomiske fordeler

Ta bussen til skolen har økonomiske fordeler for en familie. Foreldre kan ikke innse hvor mye gass de brenne kjøring til og fra skolen, inntil deres barn tar fordel av det offentlige skolebussen systemet en stund. Spare penger kan frigjøre den opp for andre ting familien trenger. Det hjelper også skolene få pengene sine er verdt ut av kostnadene for å opprettholde og igangkjøring busser. Når bussen bare transporterer et minimalt antall studenter, truer det jobbene til drivere, kan spise i en skole gass og vedlikeholdsbudsjettet unødvendig og føre til økonomiske problemer for andre familier med ingen andre alternativ hvis reise buss til slutt slått ut i ditt distrikt.

environmentalism

Mens busser gjør årsaken forurensning, føre de mindre enn all bileksos som slippes ut fra familiene individuelt ved hjelp av kjøretøy for slippe av og plukke opp barn. Konsolidering transport kan holde luften i en by renere, og holde veiene mindre trafikk. Busser også tillate skoler å ekspandere innenfor sine parametere uten å påvirke miljøet. Skoler som opplever student vekst kan ha behov for å slå ut trær, bekker eller andre miljøknutepunkt ved sin campus for å gi plass til klasserom og fasiliteter. En parkeringsplass ikke overfylt med student biler kan tillate skoler for å utvide på land de allerede har - legge til nye bygninger og redusere parkeringsplasser uten at det går landet rundt dem.

Tid og organisering

En skolebuss kan gjøre foreldrene til de yngre elevene mer tid-effektiv og organisert som en familie. Å gi barna en frist for å få klar i morgen (eller annet de vil gå glipp av bussen) vil lære dem organisering, ansvar og tidsstyring. Det kan hjelpe deg å unngå å trykke på snooze-knappen også, som du nå vet barna er avhengig av en streng tidsplan vedlikeholdes av skolen i motsetning til din egen personlige sport-utility-kjøretøy vice når du er alle endelig ut av hus.

Sikkerhet

Ta en buss korte avstander kan være tryggere for mange studenter. Teen sjåfører alltid møte risikoen for uerfarenhet på veien, mens studenter som gå eller sykle til skolen er utsatt for å bli truffet av en bil eller skade seg på annen måte. Dette gjelder også for skateboard, scootere og sko med hjul. Sende barnet på en buss betyr at hun vil bare nødt til å gå en kort avstand før ombordstigning, og da vil komme hjem på samme måte - å bringe ytterligere sikkerhet for barnet og trygghet for deg.

Related Posts