Fondue Restauranter i Las Vegas, Nevada

August 19 by admin

Fondue Restauranter i Las Vegas, Nevada


Fondue-style dining refererer til den kollektive deling av table-top hot pot menyelementer. Tradisjonelle fondue restauranter serverer et utvalg av smeltet ost, sauser og dessert fondue med dipping matvarer, slik at gjestene kan dyppe, marinade eller koker forrettene på bordet. Las Vegas er hjem til en tradisjonell fondue restaurant; men har restauranter som tilbyr varianter, og gir tilsvarende menyvalg eller matopplevelser.

The Melting Pot

The Melting Pot ligger i North Las Vegas, omtrent fem miles vest for Las Vegas Strip. Denne restauranten tilbyr forrett, hovedrett og dessert tabletop fondue spisesteder, implementere ulike oster, sauser, sjokolade og dyppe elementer. Diners kan bestille ett kurs eller spise tre fulle kurs av fondue-stil.

Melting Pot forretter inkluderer en ost valg mellom cheddar, sveitsisk og en kombinasjon av alderen valg som Fontina og Butterkase. Dyppe valg inkluderer ulike frukter, grønnsaker og brød. Main course fondue retter er utarbeidet i et utvalg av sauser og smaker på bordet av gjester. Vin og karibisk-krydret sauser er blant utvalget og servert med rå sjømat eller kjøtt som reker, hummer, biff og kylling. Gjestene kokt deres valgte kjøtt til en foretrukket temperatur i fondue potter.

The Melting Pot tilbyr en dessert fondue med mulighet for varm og smeltet hvit, melk eller mørk sjokolade potter. Ekstra påfyll og smaker inkludere karamell og Oreo crumbles. Dessert fondue serveres med en rekke frukt og søtsaker som brownies og kaker.

The Melting Pot
8704 West Charleston Blvd.
Las Vegas, NV 89117
702-384-6358
meltingpot.com

Strip House

The Strip House er biff restaurant ligger på South Las Vegas Strip i Planet Hollywood Resort and Casino. Dette etablissementet er ikke en fondue restaurant; tilbyr imidlertid tabell-aksje startere, serverer en gorgonzola fondue med hvitløk brød for dipping og sjømat platå forrett presentert med en rekke sauser. Menyelementer for osteelskere inkluderer et isfjell salat med Stilton roquefortost vinaigrette og poteter Romanoff- en potet og cheddar ost gryte.

Fondue restauranter vanligvis gir en mulighet til sauser for gjestene å lage mat og smak deres hovedretter. The Strip House gir ikke tabell side fondue saus Potter for matlaging; men tilbyr en rekke saus alternativer for forretter som NY bånd biff, filet mignon, rib-eye, rack av lam og sjømat. Saus valg inkluderer bordelaise- en fransk rødvin demi-glace, Stilton ost- en blå ost opprinnelse i England, søt chili- en Thai smakstilsetning og béarnaise- en fransk forberedelse laget med smør, eggeplommer og urter.

Strip House - Las Vegas
3667 Las Vegas Blvd. Sør
Las Vegas, NV 89109
702-737-5200
striphouse.com

swish

Swish er en shabu-shabu og sukiyaki restaurant som ligger to miles vest for Las Vegas Strip i Spring Valley-området. Swish serverer japansk stil fondue forretter som finsnittet kjøtt, grønnsaker og sjømat med en rekke table-top hot pot sauser for diners å marinere maten i.

Shabu-shabu retter er sammen med sopp, nudler, ris og tofu. Table-top dyppe alternativene inkluderer rå egg, chili lime, sesamfrø, sitrus yuzu og krydret chili pulver Shichimi sauser.

5115 Spring Mountain Rd.
Suite 121 Las Vegas, NV 89146
702-522-9345

Related Posts