Fire-stjerners hoteller i nærheten av Kennedy Center & GW universitetet

August 22 by admin

Fire-stjerners hoteller i nærheten av Kennedy Center & GW universitetet


Washington, DC, er hjemmet til John F. Kennedy Center for the Performing Arts og George Washington University, blant andre attraksjoner. Det har også noen av de mest kjente og luksuriøse overnattingsmuligheter i landet. Du bør ikke møte noen problemer med å finne en fire-stjerners rom i nærheten av begge disse og andre attraksjoner.

The Hay-Adams

The Hay-Adams er en mil fra Kennedy Center og mindre enn en mil fra George Washington University. President Obama og hans familie gjort dette fire-stjerners hotell som er berømt da de bodde her før du flytter inn i Det hvite hus. Hotellet ligger rett overfor Det hvite hus plenen. The Hay-Adams har en fire-stjerners rating fra Forbes Travel Guide. Fasiliteter inkluderer Bose CD systemer, gratis trådløs Internett-tilgang i alle rom og suiter og microfiber badekåper og tøfler.

The Hay-Adams

1 Lafayette Square

Washington, DC 20006

202-638-6600

hayadams.com

The St. Regis

The St. Regis er en fire-stjerners hotellet i historisk nedover gaten fra Det hvite hus, mindre enn en mil unna George Washington University. Hotellet inneholder 182 rom og suiter. En champagne seremonien er i hotellobbyen hver dag kl 17:00 Hotellets kjente restaurant, Adour, spesialiserer seg på franske retter. Rommene har iPod-dokkingstasjon, DVD-spiller, 32-tommers flatskjerm-LCD-TV, minibar og trådløs Internett-tilgang.

The St. Regis

923 16th St NW

Washington, DC 20006

202-638-2626

stregiswashingtondc.com

Mandarin Oriental

George Washington University er bare litt over en mil unna Mandarin Oriental. Kennedy Center er omtrent to miles away og Capitol Hill er innen gangavstand. Rommene og suitene er utstyrt med slike perks som CD- og DVD-spillere, flatskjerm-TV og asiatiske luksuriøs innredning. Hotellet inneholder to restauranter og en cocktailsalong. Spaet på stedet har åtte behandlingsrom, dampbad, badstue, vitalitet bassenger, opplevelsesdusjer, en 50-fots innendørs svømmebasseng, Zen-avslapnings rom, et treningssenter, et spa boutique og tilbyr personlig trening og yoga tjenester. I tillegg har Mandarin Oriental eget kunstgalleri med roterende utstillinger. Hotellet tilbyr også konferansefasiliteter, noen med utsikt Jefferson Memorial, og kan ordne for catering tjenester.

Mandarin Oriental

1330 Maryland Avenue SW

Washington, DC 20024

202-554-8588

mandarinoriental.com/washington/

Related Posts