Fakta om turer til Mexico

August 20 by admin

Fakta om turer til Mexico


Mexico er et av de mest besøkte landene i verden av turister. Sine strender, hovedstaden, og gamle ruiner av Maya og Aztec sivilisasjoner trekke folk fra hele verden. Klimaet, kultur og gjestfrihet av landet og dets folk har gjort Mexico en favoritt i en verden av turisme. Økonomien gir store muligheter til å nyte en førsteklasses ferie til en svært rimelig pris.

selskaper

Flere anerkjente selskaper tilbyr turer til Mexico. Caravan har vært å ta turister til Mexico siden tidlig på 1950-tallet. Deres tur pakker er pålitelig, profesjonell og rimelig. Entertainment-plus har vært svært vellykket i å tiltrekke nye og faste kunder til å utforske rikdommen i Mexico. Apple ferier har også gitt noen gode tur opplevelser for sine kunder. Når du er i Mexico er det en myriade av mindre selskaper med spesialiserte turer å velge mellom.

destinasjoner

Et besøk til hovedstaden, Mexico by, gir nok kultur, uteliv og spenning å fylle en hel uke. Reise ned til de gamle pyramidene i Teotihuacan å utforske de gamle ruinene. En kort fly tur kan lande deg i havnen i Vera Cruz. vannsport, resort hotell og lokalbefolkningen har mye å glede seg i ditt opphold i Mexico. Hermosa, Palenque, Yucatan, Campeche, Uxmal, Mérida og Chichén Itzá gi deg en mulighet til å se gamle kulturer i Olmec og Mayan sivilisasjoner.

kostnader

Kostnadene for turene varierer fra selskap. De fleste er svært rimelig. Tour pakker vanligvis inkluderer hotell, måltider og daglige aktiviteter, tips og flyplasstransport overføringer. Prisen inkluderer ikke flytrafikken, landet innreise eller avreise avgifter, flyplass porter avgifter, visum, telefon, betjent, personlige gjenstander, noe mat og drikke ikke på den vanlige menyen og tips til turen regissør og driver. Andre avgifter eller skatter ikke kan dekkes i prisen.

typer

Det finnes en rekke typer turer tilgjengelig. Byturer i hovedstaden tilbys daglig. Turer til de gamle ruinene og pyramidene er også planlagt ofte. En jungel hastighet båttur er veldig populært i Cancun. Også i Cancun, turister ombord i Kaptein Krok Båttur å tilbringe en dag på de syv hav. Et besøk til helligdommen av jomfru av Guadalupe er en del av Mexico City tour pakken.

Sikkerhet

På grunn av den nåværende sosiale og politiske klimaet i Mexico mange mennesker er nølende til å besøke dette flotte landet. Turselskaper har gjort en flott jobb med å beskytte sine kunder og gi dem en trygg og hyggelig ferie til en rimelig pris. Mesteparten av volden har skjedd langs USA-Mexico grensen, og er ikke en faktor i feriebyene i sør. Ved å ta enkle forholdsregler for ikke å reise alene om natten til ukjente områder og ikke være involvert i noen form for narkotika-relatert aktivitet, bør din sikkerhet ikke være en bekymring.

Related Posts