Eva Air Bagasjeregler

June 19 by admin

Eva Air Bagasjeregler


Travel and Leisure Magazine kåret Eva Air som den niende beste International Airline i sine 2010 verdens beste Awards. Hvis du reiser med flyselskapet her er litt informasjon om sin bagasje politikk.

Gratis Bagasje

For reiser til og fra USA og Canada, Eva Air opererer på et "stykke system." Dette betyr at reisende får lov til å ta maksimalt to stykker av bagasje gratis. Vesker måles og den størrelsen du har lov til å ta, avhenger av hvilken klasse du flyr i. Business Class eller Premium Laurel Class passasjerer har rett til en ekstra bag.

Carry-on Vesker

Passasjerer har lov til å ta med en carry-on bag om bord i flyet. Posen må veie mindre enn 15 pounds og har en samlet dimensjon på mindre enn 45 inches. Den reisende kan også bære på en ekstra element som en håndveske eller laptop.

forbudt Bagasje

Det er visse elementer som Eva Air ikke tillate passasjerer å ta enten om bord på flyet eller i innsjekket bagasje. Disse inkluderer noen farlige gjenstander som kan brukes som våpen, samt eksplosiver, gift, korrosjon, komprimerte gasser, radioaktive materialer og oksiderende materialer.

Related Posts