Erstatninger for Cherry Wine

February 13 by admin

Erstatninger for Cherry Wine


Cherry vin er ikke et vanlig kjøkken ingrediens. Oftest produsert i Michigan, er kirsebær vin laget av fermen sure kirsebær, sette dem gjennom en kvern og inn i en stor crock. Det blandingen ble kokt på lav og omrørt ofte i ni dager. For de som ikke har kirsebær vin hendig enten lokalt eller i deres skap, er det en rekke av vikarer som kan ta plassen til kirsebær vin i noen oppskrift.

Sour Cherry Juice

Kirsebær juice kan finnes i mange juice ganger og er ofte brukt som en erstatning for kirsebær vin fordi smaken er lik. Men i motsetning til vin, er det ingen fermen involvert og ingen alkoholinnhold. Ved hjelp av sur eller besk kirsebær juice har også en rekke helsemessige fordeler, herunder ekstremt høye antioksidant konsentrasjoner. Bruk kirsebær juice alene som en erstatning for kirsebær vin eller bland halv kirsebær vin med en halv rødvin for mengden av kirsebær vin oppskriften krever. Legge vin vil holde fruktige noter og vil fortsatt inneholde gjæret smak.

Hermetiske kirsebær i Heavy Syrup

Fordi smaken er så rik og teksturen er på tykkere side, kan hermetisert kirsebær i tunge sirup erstatte kirsebær vin. Hvis du bruker i en oppskrift, bruk enten hermetisert kirsebær og juice eller press ut saften og bare legge kirsebær til rødvin og kok på lav sammen for å etablere et kirsebær smak. Mange gjør en variant av kirsebær vin fra hermetisert kirsebær med en lang fermen prosess som tar opptil seks måneder.

Italian Soda Cherry sirup

Italiensk soda kirsebær flavored sirup er en annen innbytter for kirsebær vin. Den har samme tykkelse som hermetisk kirsebær juice eller kirsebær vin, samt en rik, uttales smaken. Denne inneholder heller ingen alkohol, noe som gjør det til et godt valg som en erstatning for en oppskrift som kan kalle for vin, men til slutt vil bli servert til et yngre publikum. De fleste kirsebær sirup er på søtere side, så sørg for å kutte ned på sukker i noen oppskrift som brukes med kirsebær vin.

Cherry Bevarer

Ved hjelp av kirsebær bevarer som en erstatning for kirsebær vin er en enkel erstatning. De er begge ganske like i smak og er både bevart i sin egen måte. Den beste måten å bruke kirsebær bevarer som en erstatning for kirsebær vin er å plassere en lik mengde kirsebær bevarer til mengden av kirsebær vin som oppskriften krever i en mikrobølgeovn bolle eller i en liten gryte over lav varme. Sakte, 1 ss. om gangen, enten med vann eller vin til blandingen inntil den blir fortynnet og smeltet under omrøring ofte. Kok opp og skru ned til middels varme, eller mikrobølgeovn i et minutt. La blandingen reduseres med en fjerdedel og ta av varmen. La den avkjøles og bruke i oppskriften som en erstatning for kirsebær vin.

Related Posts