Erstatning for engelsk sennep

October 12 by admin

Erstatning for engelsk sennep


Engelsk sennep er en veldig sterk og bitter gul sennep. Bruk pulverisert variasjon på boks for matlaging og forberedt variasjon i krukker som et krydder.

Faktaene

Norsk sennep inneholder tre viktigste ingrediensene: bakken sennep frø for smaken, tumeric for farge, og mel for bulk. Vanligvis sennepsfrø er en kombinasjon av bakken og siktet brun og hvit sennep.

Funksjon

Engelsk sennep kan tjene to formål i matlaging. Oftest sennep gir smak og krydder. Norsk sennep kan også fungere som et emulgeringsmiddel (dvs. det holder ikke-blandbare væsker som vann og olje dispergert sammen).

Innbyttere

Bruk enten kinesisk eller Dijon sennep som direkte erstatter for engelsk sennep, da de begge gir lignende smak og krydder. Prøv å lage din egen variasjon av engelsk sennep for bestemte formål (for eksempel la gurkemeie ut for å fjerne den intense gul farge). Erstatte en annen hot bestanddel som kajennepepper eller wasabi hvis sennep smaken er ikke til din smak. Hvis du trenger en emulgator, men ikke ønsker å legge til smaken, prøv å bruke soya lecithin.

Related Posts