Enkle Mehndi Design for nybegynnere

December 5 by admin

Enkle Mehndi Design for nybegynnere


Henna eller Mehndi, er et naturlig fargestoff som har vært brukt siden antikken for kunsthåndverk på kvinners kropper. I det indiske subkontinentet og i de arabiske landene er det vanlig for kvinner å søke forseggjorte og intrikate henna design på sine hender og føtter for festivaler og bryllup.

Starter

Det første viktige skritt er å få Mehndi lime. Dette kan enten kjøpes i en butikk som selger naturlige fargestoffer (det kommer i klem rør) eller det kan gjøres hjemme. I sistnevnte tilfelle, legger du vann til Mehndi pulver og la blandingen sitte i noen timer før du starter programmet. Dette vil sikre at fargen av fargestoff er rik og vil holde seg på den hånd i noen tid. Når Mehndi er klar, er det på tide å begynne søknadsprosessen.

Enkelhet er best

For nybegynnere, de beste design er den enkleste. Dette er ikke bare et spørsmål om nybegynner ferdigheter; det er også fordi de enkleste design er det klareste og flotteste, lett å bruke og beundre. Tradisjonelt er Mehndi brukes på håndflatene og baksiden av hendene og på føttene, og det er her en nybegynner bør starte. Husk at det er viktig av hensyn til symmetri å balansere design på begge hender, hvis faktisk du ønsker å bruke den på begge hender.

Velge en Design

Noen smarte og enkle design er en prikk, paisley, sirkel, blad, blomst eller web. Dette senteret design kan deretter bli pyntet med små, intrikate flekker eller bølger eller et nett. Den paisley kan fylles med Mehndi farge for å markere mot håndflaten, eller fylt med prikker. Omrisset formen på det valgte mønsteret kan bli markert med en dobbel grense. Blomsten kan være en kløver, lotus eller enkle tusenfryd.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP Off

Når design er brukt, er det viktig å la dem tørke før du vasker den av, for å sørge for at Mehndi later en rik fargetone. Hvis du vasker det for tidlig, vil fargen være knapt merkbar, og vil vaske bort i et par dager. Ideelt naturlig Mehndi design holde i 10 til 15 dager. Fargen på håndflatene holder seg lenger enn fargen brukes på ryggen av hendene, på grunn av forskjellen i hudtype.

Related Posts