En liste som kan lagres Foods

June 11 by admin

En liste som kan lagres Foods


I nødstilfeller, er det nyttig å ha en sikkerhetskopi av lagringsbare matvarer til tidevannet deg over for en periode når du ikke får tilgang til ferske forsyninger. Dette er spesielt viktig hvis du bor i regionen utsatt for naturkatastrofer som jordskjelv, orkaner, snøstormer eller flom. Det finnes noen typer matvarer som lagrer godt.

Hermetisert frukt og grønnsaker

Hermetisert frukt og grønnsaker er pakket i lufttette aluminiums beholdere for å holde ut uønskede bakterier eller skadedyr. Maten kan være fryse tørket eller rett og slett presset til å holde den frisk. Vanlige lagret frukt og grønnsaker inneholder jordbær, blåbær, bananer, mais, grønne bønner og sopp. Maten kan også være dehydrert holdes friske for langtidslagringsbehov.

Cooking Essentials

For grunnleggende matlaging og forberede mat, er det en rekke elementer som kan lagres, inkludert brunt og hvitt sukker, bakepulver, maisenna og iodized salt. Hold vegetarisk buljong på hånden for å legge smak til noen matlaging. Dette må oppbevares i en lukket beholder.

Freeze Tørket kjøtt

Frysetørket kjøtt kan legge til litt krydder og variasjon til forsyninger og bryte opp monotonien av bland matvarer. Kjøttet er frosset når den er ny, da fuktigheten blir fjernet med vakuum fra en lufttett beholder, låsing i smaken. Det er frysetørret kjøttdeig, frysetørret roastbiff, fryse tørket hvit kylling og frysetørket italienske kjøttboller, blant andre varianter.

Seed Storage

Frø kan også enkelt lagres. De trenger ikke å være fryse tørket eller dehydrert fordi naturen gir naturligvis et beskyttende belegg. Frø kan spises alene eller plantet for langsiktig matforsyning. Vanlige grønnsaksfrø inkluderer mais, kål, grønne bønner, salat og squash.

Related Posts