Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje

March 20 by admin

Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje


Riktig pakking bagasjen bidrar til å spare tid og krefter når bord i et fly. Enkelte poster er ikke tillatt i håndbagasje, mens andre ikke er tillatt i det hele tatt. Ikke vite hva Transport Security Administration (TSA) forbyr kan resultere i å måtte pakke elementer eller å måtte forlate dem bak.

Utestengt håndbagasje

Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje

Ikke ta skarpe gjenstander om bord.

Ta elementer som ikke er tillatt i håndbagasje og pakk dem i innsjekket bagasje. Skytevåpen og ammunisjon er tillatt i innsjekket bagasje. Rapportere dem først ved billettlukene. Alle skarpe gjenstander som kniver og ishakker må plasseres i innsjekket bagasje. Kappe dem til å beskytte dine eiendeler og sikkerhetspersonell som kan søke gjennom bagasjen din. Verktøy som hammere og brekkjern må plasseres i innsjekket bagasje. Verktøy som er 7 inches eller mindre i lengden kan bli gjennomført på. Utstyr som brukes for kampsport, sportsutstyr som balltre og golfkøller og jakt- og fiskeutstyr må pakkes i innsjekket bagasje. Campingutstyr kan tillates i håndbagasje så lenge ingen gass eller damp slippes ut.

Elementer utestengt fra både Carry-On og innsjekket bagasje

Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje

La brennbare materialer hjemme.

Ta ut og la bak all bensin og brennbare væsker. Aerosol insektmidler er ikke tillatt, og så er dyr repellents over 4 oz. Ikke pakk klor brukes til bassenger, brannslukningsapparater, flytende blekemiddel, maling tynner, spraymaling, tåregass og kjøretøy kollisjonsputer.

Elementer som er eksplosiv i naturen blir utestengt. Dette inkluderer dynamitt, fenghetter, fyrverkeri, håndgranater og eksplosiver. Brennbart materiale er heller ikke tillatt. La bak signalpistoler, fakler og strike-overalt kamper. Lekkasje batteriene er forbudt, med unntak når det brukes til rullestoler.

væsker

Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje

Unngå å bringe ombord væsker større enn 3 oz.

Fjern væsker større enn 3 oz. fra håndbagasje og pakk dem med innsjekket bagasje. Medisinering og baby formel beholdere kan være større enn 3 oz. etter sikkerhet har blitt informert. Alkoholprodukter som inneholder mer enn 70 prosent alkoholinnhold må pakkes i innsjekket bagasje; 70 prosent alkoholinnholdet er ekvivalent med 140 sikkert. Alkohol mellom 24 og 70 prosent alkoholinnhold kan tas i håndbagasjen. De må være forseglet og være mindre enn 5 liter. Hvis du er bekymret for hva væsker er tillatt som håndbagasje, unngå å ta væsker med deg. Planlegger å kjøpe dem når du når ditt reisemål.

betraktninger

Elementer som ikke kan plasseres i Bagasje

CBP vanligvis ikke tillate frisk frukt i USA.

Flyselskaper og ulike land har sine egne regler om hva som er forbudt. Kontakte dem for å lære mer om deres regelverk. Hvis du reiser utenfor USA, ta kontakt med Customs and Border Protection (CBP) om hva du har lov til å bringe tilbake inn i landet.

Related Posts