Easy Prom Beauty Ideas

January 13 by admin

Easy Prom Beauty Ideas


I år hoppe over et besøk til stylist og spare penger ved å gjøre ditt eget hår og makeup for promenadekonsert. Billige-og-chic fashionistas, frykt ikke mer. Det er mange tips og triks for å gjøre DIY skjønnhet for prom en enkel og glamorøse alternativ til dyre updos og profesjonell makeup. For å få din egen lommebok-vennlig og helt unikt utseende, er alt du trenger litt kreativitet og litt praksis.

Romantisk Curls

Løse, Bohemian bølger er den enkleste måten å skape en stil som ser pen og intrikate uten å være masete. For å gjøre bølger av din egen, start ved å bruke mousse eller texturizing spray til håret for å få en mussed utseende. Deretter krølle tilfeldige seksjoner rundt et stort fat krølltang, vekslende retning av krøllene. Kjør fingrene gjennom krøllene å løsne dem opp, og avslutt med hårspray.

avslappet Chignon

Legg en fortykkelse produkt i fuktig hår og føn. Separer en 3/4-tommers del av håret på pannen og trekker den til side fra resten av håret ditt til å bruke senere. Trekk resten av håret i en lav hestehale rett under ørene, og deretter krølle tilfeldige deler av hestehale i hver sin retning for å skape volum og bølger. Legg litt tekstur ved lett ertende deler av krøllet hestehale, og deretter forsiktig vikle bitene rundt hestehalen inn i en løs chignon. Sikre ved å feste brikkene på plass med 4 til 6 bobbypins og la resten faller naturlig på plass. Avslutt med hårspray.

Smokey Eyes

Når du velger makeup, er det best å spille opp en funksjon i stedet fremheve alle deler av ansiktet. Du vil trekke oppmerksomhet til din mest flatterende funksjon og unngå å se overdrevet. For øyesminke, er en klassisk smokey eye alltid en sterk og flatterende valg. Start med fôr øynene med en svart eller brun blyant. Lett fyll ut bunnen vippene og trekke en linje rett ovenfor dine øverste vippene. Deretter bruker en vinklet pensel, starter lagdeling i en tri-tonet smokey øyenskygge. Start med den mørkeste skyggen nærmest vippene, og deretter legge en medium nyanse i bretten, og avslutt med den lyseste skyggen blandet opp mot din panne bein. Pare med en naken leppe eller klar glans.

fet Lips

For look-at-meg lepper, plukke en fet leppestift nyanse som lys rød eller rosa. For dette ser holde leppene lyse kinnene rosenrød, og alt annet minimal og undervurdert. Start med fôr leppene med en naken liner for å holde fargen på plass. Deretter fylle leppene med leppestift, blot og på nytt. Topp med en langvarig klar gloss for utholdenhet. For utfyllende roser i kinnene, prøv en kinnet flekk i samme farge som leppestiften. Bland godt. Hold øynene ser frisk ved å hoppe over liner og bruke en dash av mascara.

Related Posts