Easy DIY Updos

December 19 by admin

Easy DIY Updos


Lage din egen updo legger raffinement til nesten enhver type og lengde på håret. Enten for formelle middager, arbeid, danser eller bryllup, å kunne skape en updo uten sakkyndig sparer penger og endrer utseende med litt innsats. Du kan opprette flere stiler med de samme grunnleggende prinsipper med ulike resultater basert på hvordan stilene er festet og ferdig.

Bruksanvisning

rotete updo

1 Påfør volumizer, enten spray eller mousse, i fuktig håndkletørt hår. Påfør produktet jevnt i roten for ekstra løft og utholdenhet.

2 Flip håret over og føn håret opp ned for å legge til ekstra løft til kronen. For håret med curlier tekstur eller bølge, bruke fingrene eller en diffuser under tørking for å stimulere den naturlige tekstur å dukke opp. For rettere hår, bruk en mild børste til å børste ut eventuelle knuter og holde trådene rett.

3 Tease eller backcomb håret ved hårfestet i små seksjoner. Bruk Bobby pins for å feste foran - ertet - del av håret tilbake og vekk fra ansiktet.

4 pin sidene jevnt i mindre deler med pinner mot hodet. Legg igjen en bit av rom, ikke trekke delene tilbake for hardt, for å skape en rotete utseende.

5 Vri og trekk opp gjenværende hår og feste til baksiden av hodet med pinner. Twist håret over pinnene og bruke denne delen tilbake for å dekke eventuelle synlige pins fra tidligere byrdene.

6 Lett spritz hårspray jevnt over håret for å holde stilen og forhindre frizz.

Ballerina Bun

7 Påfør en liten mengde styling krem eller gel i fuktig hår.

8 Dry håret med en børste trekke håret tilbake, bort fra hårfestet. Bruk en flat børste for en mer elegant, mer tradisjonelt utseende og en rund børste for en mer omfangsrik stil.

9 Bruk fingrene, dra håret rett tilbake i en stram hestehale. Hvis du har smellene, feie dem til side eller feste dem tilbake, avhengig av ønsket utseende. Varier høyden på hestehale i henhold til din ønskede effekt.

10 Vri lengden på hestehale rundt strikken, låsing som du går å skjule strikken og sikre bun.

11 Kjør styling serum mellom hender og forsiktig kjøre dem over håret. Spritz håret med hårspray for å sikre stilen og forhindre frizz.

Related Posts