Dyrevennlig Restauranter i Las Vegas, Nevada

March 10 by admin

Dyrevennlig Restauranter i Las Vegas, Nevada


Las Vegas, Nevada, er kjent for kasinoer, viser jenter, og Elvis Presley. Selv om det er mange restauranter å velge mellom, ikke alle er dyrevennlig. Med så mange attraksjoner å velge mellom og bestille dine favorittsteder, kanskje du ikke har tid til et så stort katalog over bedrifter med å finne en dyrevennlig restaurant. Disse restaurantene tilbyr gjester uteservering for gjester med hunder, og noen mens måltidet er forberedt foran øynene dine.

Baja Fresh Mexican Grill

Baja Fresh Mexican Grill tilbyr et bredt utvalg av meksikansk mat. Menyvalgene inkluderer burritos og taco med ditt valg av kjøtt og grønnsaker komplett med en grillet tortilla. Den Baja favoritter Menyen inneholder kylling tarquitos. Denne retten er inkludert grillet kylling og løk marinert i rømme og guacamole med en side av smokey queso fundido dipping saus.

Baja Fresh Mexican Grill
8780 Charleston Blvd. Suite 100
Las Vegas, Nevada 89117
(702) 948-4043
bajafresh.com

Chipotle Mexican Grill

Chipotle Mexican Grill tilbyr middag og et show, så å si. Alle måltider tilberedes rett foran øynene dine når du bestiller. Velg blant ingrediensene inkludert: cilatro kalk ris, fajita grønnsaker, og Tomatillo grønn chili salsa. Kjøtt å inkludere carnitas som er svinekjøtt tilberedt med timian, einebær, og sprakk pepper. Barbacoa er biff tilberedt med oregano med hvitløk, nellik og spisskummen.

Chipotle Mexican Grill
3475 Las Vegas Blvd. Sør
Las Vegas, Nevada 89109
(702) 836-0804
chipotle.com

TGI Friday s

TGI fredagens presenterer en meny med noe for alle. Pasta og kylling Menyen inneholder prime rib stroganoff. Denne retten har sauteed prime rib ulmet i løk og sopp og servert med pasta. Grill meny Jack Daniels har den Jack Daniels flatt jern. Denne retten har den TGI Friday signatur Jack Daniels saus dekker grillet angus biff i en åtte unse del. TGI Friday serverer også burgere, supper og salater.

TGI Friday s
4571 West Sahara Avenue
Las Vegas, Nevada 89115
(702) 889-1866
tgifridays.com

Related Posts