Dyrevennlig hotell i New Smyrna Beach, Florida

May 17 by admin

Dyrevennlig hotell i New Smyrna Beach, Florida


New Smyrna Beach ligger på Floridas østkyst, 15 miles sør for Daytona. Lokalbefolkningen og tilreisende skryte av at New Smyrna Beach er en av de beste surfe stedene i staten. Foruten 13 miles av Atlanterhavet strender, New Smyrna tilbyr både saltvann og ferskvann. Selv om ikke alle av områdets strender tillate kjæledyr, er det noen få hoteller med kjæledyrvennlig profil og parker i New Smyrna Beach.

East Wind Villas

East Wind Villas ligger rett over gaten fra havet, og tilbyr fem individuelle utleieenheter som er en del av en strand boligområde. Hver leilighet sover enten fire eller seks personer, og alle villaene har et komplett kjøkken. De møblerte enheter har en datamaskin med høyhastighets Internett-tilgang samt et Wi-Fi-nettverk for gjester som tar med en bærbar datamaskin.

East Wind Villas velkommen alle kjæledyr og har ingen begrensninger i størrelse eller vekt. Eiendommen ligger en kort spasertur fra stranden, og tilbyr rikelig med plass for hundelufting. En 10-minutters kjøretur tar deg til surfing hot spots, populære fisketurer og en rekke spisesteder.

East Wind Villas
2300 S. Atlantic Ave.
New Smyrna Beach, FL 32169
(386) 428-1387
newsmyrnabeachvillas.com

Blue Heron Motel

En kort avstand fra Atlanterhavet, serverer Blue Heron Motel opp gammeldags sørlige gjestfrihet. Det lille, familieeide hotellet tilbyr seks standard rom og fire effektivitet. Hver enhet har et kjøleskap, og effektivitet enheter har et komplett kjøkken. Hotellet har Wi-Fi, og kjæledyr er velkomne.

The Blue Heron Motel er ca 10 minutter fra stranden, og fiske langs kystkanalen eller Ponce Inlet er i nærheten. En fem-mil kjøretur bringer deg til Smyrna Dunes Park, der husdyr er velkommen til å nyte sand og surfe.

Blue Heron Motel
1204 N. Dixie Freeway
New Smyrna Beach, FL 32168
(386) 428-4491
blueheronmotel.com

Buena Vista Intra Inn

Dette åtte-enhet eiendom sitter direkte på Indian River eller kanalen og har to fiske brygger rett ved elven. Det dyrevennlige Buena Vista Park ligger beleilig til like bak hotellet.

The Inn tilbyr en studio, to standard rom og fem ett-roms hytter. Hver enhet kommer med kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter, og større rom har et fullt utstyrt kjøkken og separate soverom. Eiendommen har også vaskeritjenester i lokalene, samt Wi-Fi for gjestene. New Smyrna Beach er bare seks blokker øst, og Smyrna Dunes Park er mindre enn to kvartaler unna.

Buena Vista Intra Inn
500 North Causeway
New Smyrna Beach, FL 32169-5281
(386) 428-5565
buenavistainn.com

Related Posts