DIY Ruffle Cuffs

May 16 by admin

DIY Ruffle Cuffs


Ruffle mansjetter er en trendy nye tilbehøret i kvinners mote som kan selv bli sett på rullebanene av topp designere. Disse mansjettene er laget av stoff, men er slitt som armbånd. Du trenger ikke mye stoff å gjøre disse mansjetter. Mansjetten delen kan være laget av en attraktiv stoffrest igjen fra et annet prosjekt. Den ruffle kan være laget av blonder, chiffon, lin eller bomull, avhengig av hva ser du vil opprette. For en mer romantisk look, blonder eller chiffon kan være et godt valg. Hvis du ønsker en mer dekonstruert utseende, kanskje frynsete lin eller bomull gjøre triks.

Bruksanvisning

1 Mål rundt håndleddet med målebåndet. Skjær en stripe av mansjett stoff 1/2 tommers lenger enn håndleddet måling av 2 1/2 inches høy med saksen. Skjær ut ruffle stoff 1 1/2 ganger håndleddet måling av 4 inches. Skjær en 1 1/2-tommers lengde av den elastiske.

2 Brett mansjetten stoffet stripen i to på langs, med høyre side vendt mot hverandre. Sy den ene kortsiden og den åpne langsiden stengt på symaskinen 1/4 tommer fra kantene. Snu cuff høyre side ut.

3 Sy to tråklesting på midten av ruffle stoffet 1/8 tomme fra hverandre. La tråklestingene ender lang. Trekk de lange ender av tråklesømmer, samle stoffet inntil det er så lenge mansjetten. Skjær endene av tråklestingene.

4 Brett den åpne kanten på mansjetten i 1/4 tomme. Brett elastiske del i to i bredden og sett endene 1/4 tommers i den åpne enden av mansjetten. Pin på plass. Sentrer krusning på mansjetten og pin.

5 Sy lagene sammen ved å sy rundt mansjetten, 1/8 tommer fra kantene.

6 Pakk mansjetten rundt håndleddet. Marker med en pinne stedet der de elastiske delene. Sy en knapp for å mansjetten der du er merket med pin for hånd med nål og tråd.

7 Påfør flytende søm tetningsmiddel til kantene av krusning så den ikke over maktkampen.

Hint

  • Hvis du ønsker en mer polert utseende, gjelder sømmen tetningsmasse rett etter du klippe ruffle stoffet.

Related Posts