Disneys Restauranter Polynesian Resort

December 2 by admin

Disneys Restauranter Polynesian Resort


Disneys Polynesian Resort åpnet i 1971 samtidig som Magic Kingdom, og har vært bolig gjestene til Walt Disney World Resort siden den gang. Anleggets tropisk tema gir følelsen av å gli bort til øyene, med tiki lommelykt-lined stier og frodig tropisk løvverk. Gjestene på feriestedet kan nyte mat på rommet eller prøve ut en av de fire ulike matopplevelser tilbys av feriestedet. Restaurantene på Disneys Polynesian Resort er glade for å imøtekomme spesielle behov eller allergier med forhåndsvarsel.

'Ohana

At 'Ohana, vil du finne en helt annen opplevelse på frokost enn til middag. Om morgenen kan du sitte ned til en all-you-can-eat familie-stil måltid mens Mikke, Pluto, Lilo og Stitch sirkulere mellom bordene, stopper ved å signere autografer eller posere for fotografier. Om natten restauranten serverer all-you-can-eat brann-stekt kjøtt, wokede grønnsaker og lo mein nudler i en festlig, familievennlig atmosfære der barna kan delta i spill og aktiviteter. 'Ohana ligger i andre etasje av feriestedets hovedbygningen, den store Ceremonial House, nær tog stasjon.

Disneys Polynesian Resort

1600 Seven Seas Drive

Lake Buena Vista, FL 32830

407-793-7639

disneyworld.com

Kona Cafe

Kona Cafe serverer polynesisk mat med en asiatisk bluss. Frokostmenyen inneholder tradisjonelle favoritter som egg og pannekaker, samt øy-inspirert valg, inkludert macadamia mutter pannekaker og Tonga toast, en banan-fylt arme riddere. Lunsj og middag menyer inkludere valg som fisk eller grillet svinekjøtt elendige, miso glasert mahi-mahi, wokede asiatiske nudler og biff teriyaki salat. Ved siden av Kona Cafe, finner du Kona Island Sushi Bar og Kona Island Coffee Bar, som tilbyr en lignende atmosfære uten behov for reservasjoner. Kona Cafe ligger i andre etasje av den store Ceremonial hus rett over fra 'Ohana.

Captain Cook Snack Company

Hvis du foretrekker å ta en rask måltid i stedet for å bli servert i en full-service restaurant, kan du stoppe av kaptein Cook til frokost, lunsj eller middag. Captain Cook tilbyr innendørs eller utendørs sitteplasser, eller du kan ta med deg maten ut til stranden eller tilbake til rommet ditt. Restauranten serverer en blanding av amerikansk mat og asiatisk-inspirerte retter som oppstuss-stekte nudler og Hawaiian flatbrød pizza. En fylles krus er tilgjengelig som lar deg nyte ubegrenset brus påfyll i løpet av lengden på oppholdet. Captain Cook ligger i første etasje av den store Ceremonial hus nær gavebutikker og arcade.

Spirit of Aloha Dinner Show

The Spirit of Aloha Dinner Show er en luau som foregår fem netter i uken på Luau Cove i nærheten av feriestedets strand. Billetten Prisen inkluderer show, en alt-du-kan-spise måltid og ubegrenset øl, vin og brus. På grunn av utescenen og for sikkerheten til utøverne, kan Ånd Aloha bli kansellert i tilfelle regn eller hvis temperaturen dip under 50 grader. På grunn av seriens popularitet, kan reservasjoner fylle opp uker eller måneder i forveien, og en 48-timers avbestillingsregler er i kraft.

Related Posts