Diners, Drive-ins & Dive Restauranter i Atlanta, Georgia

November 13 by admin

Diners, Drive-ins & Dive Restauranter i Atlanta, Georgia


Guy Fieri vert "Diners, Drive-ins og dykk" på mat-nettverket. På showet, besøker Fieri "greasy skjeer," road skur, sportsbarer og andre lokale favoritter over hele landet. I løpet av fjerde sesong, Guy besøkte tre Atlanta, Georgia, restauranter og kom tilbake for en mer i løpet av sesong fem.

The Highlander

Under episode 403, "Bar Food," Fieri besøkte Highlander, en "innslag av Atlantas sen kveld partiet scene," i henhold til Highlander hjemmeside. Åpent til 3 am, denne baren har en utendørs terrasse, biljardbord, air hockey, flipperspill, videospill og levende musikk en gang i måneden. I tillegg sponser Highlander trivia netter, "beruset bingo" og mat tilbud. Forretter inkluderer mais hundebitt, hummus, kyllingvinger, quesadillas og jalapeno mais fritters. Andre menyelementer inkluderer salater, supper, burgere, sandwicher, kylling potten sektor, kylling stekt biff og biff Stroganoff. The Highlander er en 21-og-eldre etablering.

Cabbagetown Market

På episode 406, "helt uventet," Fieri tok seerne til Cabbagetown. Siden da restauranten har siden mistet sin leiekontrakt og gått ut av business, ifølge nettsidene sine.

Colonnade

Siste stopp i Atlanta i løpet av sesong fire var for episode 408, "Bedre enn noensinne," når Fieri besøkte Colonnade Restaurant. Grunnlagt i 1927, denne restauranten serverer tradisjonell sørlige fare og en familievennlig atmosfære. Restauranten er åpen for middag i løpet av uken, og lunsj og middag i helgene. Det er også en bankettsal og catering meny tilgjengelig. Sjekk nettsiden for ferie nedleggelser og tidlig fugl spesielle timer. Early bird tilbud inkluderer kylling stekt kylling, kalv leveren og laks croquettes, mens middagsmeny utvides til å omfatte kylling stekt biff, stekt kalkun bryst, korte ribber, burgere, salater og grytestek. Thanksgiving-menyen inneholder tre suppe valg, to salat valg, kalkun, to av 12 sider og en av åtte desserter.

The Silver Skillet

I sesongen fem, Fieri tilbake til Atlanta for episode 508 ", akkurat som i går," for å sjekke ut Silver Skillet. Som Colonnade, Silver Skillet har en meny med sørlige fare og har gjort det siden 1956. En populær restaurant, har Silver Skillet og dens eier vært omtalt på "Good Morning America", "Today" show, CNN Travel Guide og i en rekke TV-serier og filmer. Deres hjemmelaget sitron is-box kaken ble kåret til en av de "5 Beste Pies i USA" av Life Magazine. Menyelementer inkluderer Southern frokost inkludert grits, kjeks med røde øyne saus og corned beef hash og lunsj og middag elementer som krydret steinbit, bakt kjøttboller og stekt svinekjøtt koteletter. Dessert tilbud inkluderer kokos sektor, fersken skomaker, pecan pie og banan pudding.

Related Posts