Det beste stedet å bo i Key West med Kids

July 13 by admin

Hvis du planlegger en ferie med familien til Key West, kan du bo i en utvei, bo på hotell, eller leie et hus. Hvis du har penger, er et ferie stor fordi alle dine aktiviteter er rett der. Hoteller tilbyr fasiliteter og enkel tilgang til de omkringliggende attraksjoner, og hvis du leier en leilighet eller hus og butikk i det lokale supermarkedet, kan du føle deg som en del av fellesskapet, om bare for en uke.

Luxury Resort

Hawks Cay Resort har noe for alle. Camp Hawk, en veiledet program for barn i alderen 5-12, tilbyr full eller halv dag programmer som inkluderer fotturer i naturen, svømming, skattejakter og snorkling. Lunsj er inkludert i heldags program.
For eldre barn på jakt etter litt mer uavhengighet, Cove, for barn i alderen 9 og over, er en hangout med basketball, volleyball, karaoke, og Xbox.

Marinaen på Hawks Cay har Dolphin Connection, en delfin interaksjon program der du kan svømme og leke med delfiner. Du må være minst 4 fot, 6 inches høy. Yngre barn kan fortsatt oppleve delfiner med Dockside Dolphin programmet.

Rommene har luksuriøse senger, flatskjerm-TV og kjøleskap.

Det er turstier, sykkelstier - med barn og voksne sykler til leie - vakre bassenger og en marina.

Hotell

Radisson Hotel Key West er et komfortabelt utgangspunkt for å utforske tastene. Den har store, enkle rom som inkluderer kjøleskap og kaffetrakter; du kan få en sammenleggbare eller krybbe for et annet barn. Det er en anstendig utendørs svømmebasseng, og på stedets Denny Restauranten har en barnemeny.

Leie en bolig

Lei en leilighet gjennom Key West Retreat på strand. Dette er perfekt for store familier som ønsker å bo sammen. Du har tre soverom, tre bad og et fullt utstyrt kjøkken. Det er et utendørs svømmebasseng, privat strand og en badestamp. Best av alt, når barna går i dvale, du er ikke fast i et hotellrom; du kan gå inn i stuen, eller på balkongen, og har privat voksen tid.

Related Posts