Denim Fabric Typer

July 23 by admin

Denim Fabric Typer


Denim kommer i en rekke stoffer, vasker, farger og stiler. Butikker lager hyller fylt med bootcut, blusset, tynne og rette stiler av jeans i håp om å appellere til den rette kjøperen. Bomull er et populært tekstil for denim på grunn av sin lette, tørre kvaliteter. Men kommer dongeri stoff i noen varianter.

Raw Denim

Ubehandlet denim stoff som kalles rå denim. Kvaliteter av rå denim gjør det super stiv, som det ikke har blitt behandlet eller vaskes med kjemikalier. Rå jeans er veldig stiv når den først slitt, men kan deles inn ved å bruke den ofte før det løsner og former seg formen. En av de viktigste faktorene for rå denim er hvitvasking. Du kan ikke vaske rå denim i minst seks måneder, siden det fortsatt er i samsvar med formen. Imidlertid kan det renses i løpet av denne av denne tiden.

organisk

Denim kommer fra bomull, men som forårsaker skade på miljøet, ettersom 7000 til 29000 liter vann anvendes per kg ferdig stoff. Bomull felt også bruke 25 prosent av alle sprøytemidler på verdensbasis. Dette er hvorfor noen denim produsenter har tatt for å lage økologisk denim fra 100 prosent økologisk bomull og blandet garn. Spinning, farging og andre prosesser for denim er også miljøvennlig.

ring Denim

I det siste, ringspunnet denim var veldig populært, spesielt med 1970 bjelle nederst jeans. I ring spinning, bomull beveger seg rundt en ring, produsere garn som ofte har myke ennå ufullkomne kvaliteter. Vanligvis denim garn kommer fra åpen spinning. Som vintage-stil jeans har dukket, har ringspunnet denim blitt brukt mer for sin skarpere ser på grunn av feil. Faktisk er de fleste aktuelle jean butikker selger ringspunnet denim, for eksempel Levi Strauss and Company, Calvin Klein og Abercrombie og Fitch. Jack Matthews, president av amerikanske bomullsdyrkere (ACG), sier at anslagsvis 15 prosent av ACG dongeri produksjonen går til ringspunnet denim.

Silk Denim

Det er variasjoner i silke denim typer, for eksempel Mulberry silke laget av denier og organzine. Silke denim er et lettere stoff, men likevel gir mykhet og styrke som de fleste bomull denim gir. Silke er ofte blandet med rayon stoffer i denim for å skape en stretchier bukse. I tillegg, når blandet med bomull, silke har en tendens til å ha denim et glansfullt resultat.

Related Posts