Den største pyramidene

September 24 by admin

Den største pyramidene


Bygget fra stein, glass eller metall, pyramidene er en del av verdens kultur både i moderne og gammel tid. Verdens to største pyramider - i Giza, Egypt - er kjente turistattraksjoner, mens de store pyramidene i Teotihuacan er åpne for folk å skalere sine vegger. I Nevada er den massive Luxor Las Vegas en moderne pyramide fylt med hotellrom og et kasino. En annen moderne pyramide, Louvre Pyramid foran Louvre Palace of Paris, er laget av glass og metall.

Great Pyramid of Khufu

Se den største pyramiden noensinne er bygget, Pyramid of Khufu, i Kairo, Egypt. Står 481 fot høy, cirka 2,3 millioner steinblokker som hver veier mellom 2,5 og 15 tonn danner pyramiden. Den egyptiske farao, Khufu, hevet minnesmerket pyramiden rundt 2550 f.Kr. Ifølge National Geographic, Pyramid of Khufu på Giza-platået inkluderer tre gravkamre. Ett kammer er skåret fra berggrunnen under pyramiden, mens kongens kammer er tilgjengelig gjennom Grand Gallery og er hjem til en sarkofag laget av rød granitt som ligger på pyramiden sentrum. Tilgang til kongens kammer ble beskyttet mot tyver gjennom bruk av skyve granitt som blokkerer innganger. Besøkende er velkommen til å gå inn og utforske pyramiden gjennom korridorer til innvendige kamre.

Khafrepyramiden

Hjem til Sfinxen, er verdens nest største pyramide den Khafrepyramiden. Som sønn av egyptiske faraoen Khufu, Farao Khafres bygget sin pyramide på rundt 2520 f.Kr. som hans begravelse grav. Den Khafrepyramiden er 470 fot høy og laget av kalkstein. Ifølge National Geographic, er pyramiden komplekse hjem å utdype statuer inkludert Sphinx, som ble formet for å ligne Khafre i utførelsen av den egyptiske guden, Horus, med en menneske-ledet løve. Explorers avdekket den første noensinne Kanopiske brystet designet for en pyramide på Khafres pyramide. Formet som beskyttende ånder, glassene var beholdere for magen, lunger, tarmer og lever av den avdøde kroppen.

Pyramid of the Sun

Besøk den tredje største pyramiden i verden, Pyramid of the Sun, som ligger i nærheten av Mexico City i Teotihuacan. Stående 216 fot høy, har pyramiden en base nesten like bred som Pyramid of Khufu, verdens største pyramide. Pyramid of the Sun er bygget i to e.Kr. av en eldgammel sivilisasjon av Mesoamerika, sitter ved siden av Pyramid of the Moon. Koblet av Avenue of the Dead, pyramidene spilt en viktig rolle i religiøse seremonier som er involvert ritualisert offer. Menneskeofringer av prester ledet den sosiale scenen på pyramiden, og som i 2010, er gravene til ofrene som ligger langs alleen fortsatt blir utgravd av arkeologer. Gå rundt rutenettet komplekst område og klatre til toppen av en pyramide av solen for å se den fantastiske utsikten.

Related Posts