Den beste tiden å dra til Disney World i Orlando, Florida

August 15 by admin

Disney World i Orlando, Florida, er den største turistattraksjonen i Nord-Amerika, med fire temaparker og en mengde andre attraksjoner. Men folkemengder, vær og lignende hindringer kan slå en drømmeferie i en stor stor problem hvis du ikke er forberedt. Tiden du velger å besøke spiller en stor rolle i det samlede nytelse. En off-dag, med korte linjer og reduserte folkemengder er langt å foretrekke å kjempe deg gjennom parker midt i turistsesongen.

Tiden av året

Folkemengder på Disney World er på sitt verste i løpet av sommermånedene, fra juni til august. Med ungene ut av skolen, alle ønsker å gå til Orlando, noe som betyr lange linjer og hektisk venter. Lignende problemer oppstår i løpet av de to ukene rundt jul, spring break perioden fra midten av mars til slutten av april, og ferie helgene som Columbus Day eller Presidents Day. På den annen side, off-season perioder som de to første månedene av året eller begynnelsen av skoleåret i september og oktober er mye roligere. Du kan komme på flere ritt, og jaunts blant parkene er mye mindre av en problemfri og hotell priser er tilbøyelig til å være redusert. Ulempen er at det ikke vil være så mange spesielle arrangementer som parader og fyrverkeri.

Time of the Week

Det sier seg selv at helgene pleier å være travlere på Disney World enn hverdager. Noen beregninger viser oppmøte på lørdager og søndager kl dobbelt nivåene de er i midten av uken. Uavhengig av tid på året, reiser i løpet midtuke dager - tirsdag, onsdag eller torsdag - betyr alltid mindre folkemengder. Færre spesialiteter tilbys da - parkene kan stenge tidligere, og det sannsynligvis ikke vil være fyrverkeri - men denne gangen kan du oppleve mer av feriestedet i en mye mindre stressende miljø.

Vær

Været i Orlando spiller ikke så mye av en rolle som det ville i, si, New Jersey, men det fortsatt bærer nevne. Sommertemperaturene er milde ennå fuktig, med høyder på 80-tallet, mens vintertemperaturer sveve i den lave 60-tallet. Den største bekymringen med sentrale Florida er regnet. Orkansesongen går fra juni til november, og selv om Disney World har bare lagt ned et par ganger på grunn av orkaner, kan du oppleve regn. Den gode nyheten om regnet er at det har en tendens til å drive ut folkemengder, selv om det kan påvirke statusen for enkelte karuseller og attraksjoner. Balansere disse faktorene ut mot din vilje til å bli våt, og ta med en paraply med hvis du reiser dit i regntiden.

Related Posts