Den beste måten å dyppe pretzels

February 8 by admin

Sjokolade dekket pretzels kombinerer salte og søte smaker å skape en populær godteri. Den søte behandler ofte solgt i bakerier eller dagligvarebutikker, spesielt rundt helligdager. Lage dine egne sjokolade-dyppet pretzels tar bare noen få ingredienser og gir deg en flott gave å gi til venner og naboer.

Du trenger

Kringlene er bunnen av snack. Du kan bruke hvilken som helst type, selv om de tradisjonelle knute stil pretzels er oftest brukt. Dagligvarebutikkene selger jule formet pretzels i løpet av november og desember hvis du ønsker fest-dyppet pretzels.

Mandel bark er den enkleste formen for sjokolade å dekke pretzels. Det smelter lett i mikrobølgeovn og stivner uten å legge noen andre ingredienser. Den kommer i både sjokolade og vanilje smaker og er funnet i baking delen av dagligvarebutikk. Du må også voks papir å holde dyppet pretzels og en gaffel eller bambus spyd som skal brukes for dipping prosessen.

dipping Process

Smelt mandel bark i mikrobølgeovnen i henhold til pakken basert på hvor mye du ønsker å smelte. Det er best å smelte mandel bark med lavere strømforbruk for å sørge for at det ikke overopphetes. Sjekk fremdriften sin hvert 30. sekund eller så. Det er gjort når det er glatt og helt smeltet etter omrøring.

Spre ut et stort ark med voks papir på telleren. Plasser noen pretzels i bollen med smeltet mandel bark. Bruk en gaffel eller bambus spyd å slå pretzels over slik de er belagt på alle sider. Plukk opp pretzels en av gangen med gaffel eller spyd, slik at overflødig sjokolade å falle tilbake i bollen før du flytter pretzels til voks papir. Fortsett denne prosessen til alle pretzels er dekket.

dekorasjoner

Legg noen festlige dekorasjoner til dyppet pretzels å fullføre dem. Farget sukker og godteri sprinkles er en enkel måte å legge til litt farge til toppen av pretzels. Dryss disse løse dekorasjoner på pretzels så snart du er ferdig med å dyppe dem. Sprinkles må legges før sjokoladen setter opp, eller de vil ikke holde seg.

Et annet alternativ er å duskregn toppen av sjokolade-dyppet pretzels med mer smeltet sjokolade. Dypp en skje eller gaffel i den smeltede sjokoladen og flytte den rundt over pretzels å lage duskregn. Du kan bruke left mandel bark i motsatt farge. For eksempel, duskregn sjokolade mandel bark på pretzels som ble dyppet i hvit sjokolade. For å legge til farge til pretzels, duskregn dem med smeltet sjokolade godteri wafere, som selges i håndverks butikker og kommer i en rekke farger.

Related Posts