Deler av en jernbanevogn

June 24 by admin

Deler av en jernbanevogn


Vogner hale frakt over hele landet, transport urbane beboere på sine daglige pendler og gi scenisk eller historiske transport for turister. Uansett dens formål, hver av tog består av en streng av biler som enten er selvforsynt med strøm, slik som i tilfellet av en elektrisk jernbane, eller trekkes og skyves av kraften fra en jernbane motor.

chassis

Et annet bilens chassis tjener som en ramme for undersiden av hele bilen. Den må ikke bare være sterk nok til å bære vekten av resten av bilen - så vel som en hvilken som helst last det vil til slutt holde under bruk - men også lett nok til å tillate en enkelt motor for å bære mange slike biler på en gang . En jernbanevogn chassis omfatter også maskinvare for montering av hjulene.

hjul

En jernbane bilens hjul engasjere seg med banen og holde den fast montert under drift og mens resten. Hjulene er plassert på chassiset på en viss avstand fra hverandre, kjent som måleren. En bil med en viss måler kan bare kjøre på spor av samme sporvidde. Standardisering er meget viktig for å tillate motorer for å trekke forskjellige typer biler og for et annet nettverk for å tjene tog over et stort geografisk område. Railroad bil hjul bruke hydrauliske bremser og kanskje også elektromagnetiske bremser for nødstopp.

coupler

En jernbane bilens par er den mekaniske låsen som gjør at den fester seg til andre biler. De fleste biler har koplinger i hver, og slik at de kan settes inn mellom to andre biler. Koplinger variere fra ett tog type til en annen, noe som betyr at kun biler med riktig type kopling kan komme sammen for å danne en full tog. Koplinger vanligvis tar form eller en krok og kan bruke en kjede som en back-up kobler. De kan også omfatte elektriske tilkoblinger for kabling biler sammen.

Kropp

En jernbanevogn kropp gir den ytre form og overordnede strukturen. Legemet omfatter vanligvis høye vinduer i tilfelle av personbiler eller lastedører i tilfelle av laste biler. Personbiler kan også inkludere en nedre kammer for oppbevaring av bagasje og et øvre kammer med vinduer som sittegruppe. Med andre vogner, den nedre del av legemet huser de elektriske komponentene som gir strøm til bilen.

Elektronikk

Elektriske jernbanevogner inkluderer elektriske motorer og styringer for selv fremdrift. Disse kontrollene få kraft fra sporet eller en luftledninger og konvertere det til bevegelse gjennom en lineær induksjonsmotor og en transmisjon som er koblet til hjulene gjennom en serie av mekaniske ledd. Tog biler kan også bruke en generator, batteri eller ledninger for å levere strøm til interiør og eksteriør belysning, et kommunikasjonssystem, et klimakontroll system eller automatiske dører.

Related Posts