Dekorere ideer for tre-lags kaker

March 13 by admin

Dekorere ideer for tre-lags kaker


Dekorere et tre-lagdelt kake er ikke mye forskjellig fra å dekorere noen annen form for lagdelt kake. En tre-lags kake gi deg en god mengde vertikal høyde og fortsatt er solid. Du kan dekorere denne type kake i en måte du velger, for ethvert arrangement. Bursdager, jubileer og selv bryllup kan ha en tre-lags kake; dekorere din til å passe anledningen.

Vanlig Ribbon-Innpakket

Et bånd-innpakket kake kan se elegant for et bryllup, jubileum eller bursdag kake. Denne allsidige kake kan være dekorert med en baker eller noen hjemme. Stable tre nivåer og frost dem med glasur eller dekke den med fondant. Bruk et bånd som matcher hendelses farger; hvis det ikke er noen spesifikke farger, velger en mottaker elsker. Pakk båndet rundt bunnen av hver tier; du kan også vikle den rundt toppen av den øvre tier, så vel. Fest det på kaken med en liten glob av frosting. Fjern båndet før du skjærer kaken.

Blomster

Blomster er en utmerket måte å dekorere et tre-lagdelt kake. En floral kake er egnet for bryllup, bursdager eller annen feiring. Dekk den lille toppen tier med blomster; bruke flere små eller en stor blomst. Drapere noen få ned sidene av lagene, eller ganske enkelt plassere dem på kantene av lagene. Blomstene kan føres på eller laget av fondant eller tyggegummi lim. Blomster kan gjøres alt fra én farge, eller bruke flere farger for å gjøre kaken ser mer ut som en blomsterhage.

Fødselsdag

En bursdag kake kan være dekorert med nesten hva som helst, selv om mange mennesker likestille ballonger, vimpler og konfetti med denne type feiring. Pipe ballonger på sidene av lagene å gjøre dem ser ut som de er flytende. På toppen av kaken, legg et par ballonger samt en bursdagshilsen. Bruk favoritt farger av bursdag gutt eller jente. Ikke glem å plassere stearinlys eller annet sted på kaken; sette dem på toppen tier eller bruker mye rundt hver tier.

fondant Tall

Dekorere en kake med fondant tall. Fondant er en moldable godteri som håndterer mye som leire eller play dough. Fondant kan kjøpes på mange båter eller baking butikker; leke seg med fondant før du trenger det for å få en følelse for å bruke det. Lag en figur som fungerer godt med den anledningen du gjør kaken for; bjørner eller dukker ville fungere bra for et lite barn bursdagskake mens en brud og brudgom se fint på en bryllupskake. Hvis en voksen elsker fotball kan du lage en fra fondant; bruke fantasien til å lage nesten hva som helst fra fondant.

Related Posts