De måter å Steam og Stive en Cowboy Hat

March 17 by admin

De måter å Steam og Stive en Cowboy Hat


Iført en cowboyhatt gjør en uttalelse som uttrykker en holdning av individualitet samtidig beskytte hodet mot elementene. De fleste cowboyhatter er produsert av filt som kan miste sin form, spesielt hvis hatten blir våt. Cowboy hatter kan føres tilbake til sin opprinnelige form gjennom effektiv bruk av damp.

Steam Kilder

Fyll en kjele med vann og ta den med til en byll på komfyren. Sørg for at du har rikelig med vann i kjelen for å holde dampen konstant. Når på en byll, reduser varmen til det punktet at kjelen er fortsatt produserer en jevn strøm av damp. Klær dampskip er en annen måte å produsere konstant damp, og er tilgjengelig på de fleste store boksen detaljister og varehus.

Omforming Din Hat

Plasser område som trenger å bli omformet over dampen deretter holde den i bevegelse slik at dampen jevnt gjennomsyre filten. Steam hatten i ca 30 sekunder. Ta hatten fra dampen deretter bruke fingrene til å omskape hat. Men vær forsiktig så du ikke overarbeid filten som det er mulig å forvrenge det. Hvis et stort område må omarbeides, damp og omforme hatten i små trinn.

naturlig lykte

Cowboyhatt kan være naturlig stivnet ved ganske enkelt å dampe det, omforme det som ønskelig da slik at det å naturlig avkjøle seg. Filten i en cowboyhatt er behandlet med en avstivende agent under produksjon; varmen fra dampen myker som agent, slik at hatten å bli omformet deretter re-herdet som filten kjøler. Denne formen for avstiving er vanligvis tilstrekkelig til å re-stive hatten; Det er imidlertid et ekstra trinn kan gjøre.

lykte Agent

Når du har omformet cowboyhatt, kan du ytterligere stive filten med en kommersiell filt stiver. Dette produktet er tilgjengelig uansett hvor fin hatter selges eller kan bestilles online. Påfør stiver inne randen og under kronen av hatten for å hindre solen for å bryte ned stiver. Påfør damp på flater som har blitt behandlet med stiver; dampen vil bidra til avstiveren arbeide seg inn i filten.

Related Posts