De beste hår produkter for flisete tupper

November 10 by admin

De beste hår produkter for flisete tupper


Flisete tupper er en av de tingene som alle har hørt om, men ingen egentlig forstår. Hva er de? Hvorfor er de dårlige? Må jeg ha dem? Og viktigst av alt, hvordan kan jeg fikse dem? Den beste måten å tenke på flisete tupper er å se et stykke garn. Nå forestille seg denne strengen av garn ser litt frynsete nederst fordi den har begynt å rakne. Dette garnet kan ikke gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. Maktkampen kan ikke "helbredet" fordi det ikke er i live, men kanskje med litt fett kan du jevne den ut for å se ut som det pleide. Dette illustrerer hvorfor det beste rådet i behandling av slitte tupper er å hindre dem i første omgang. Hvis du allerede har dem, kutte dem av er det beste alternativet. (Tenk at frynsete streng av garnet sakte fortsetter å rakne.) Hvis kutte av flisete tupper er ikke et alternativ, kan du bremse ned sine skadelige effekter mens skjule dem som best du kan.

Deep Klimaanlegg

Den beste type produkt å håndtere flisete tupper er en dyp conditioner. De fleste retninger si å erstatte din daglige conditioner med disse produktene en gang eller to ganger i uken. Disse retningene er generelt rettet mot sunnere hår med færre flisete tupper, som også kan dra nytte av dyp condition. Jo mer skadet hår, jo mer påfyll du trenger fra næringsstoffer og beskyttende barrierer. For å bekjempe dine flisete tupper, erstatte daglig balsam med en dyp conditioner før du kan kutte flisete tupper av. Gjør jobber balsam i håret er det første du gjør i dusjen. Skylling bør være den siste. Selv om etiketten vil foreslå en anbefalt mengde tid til å forlate conditioner på, jo mer tid jo bedre. Dampen fra dusjen vil gjøre håret mer porøs og det vil absorbere balsam bedre og raskere.

Semi-Permanent Gloss

Pigmentert semi-permanent gloss er ofte brukt som en toner eller hårfarge som vasker ut over tid. Hvis du ikke ønsker å endre din hårfarge, kan du også finne det i en klar, upigmentert versjon. I motsetning til andre fargestoffer som inneholder skadelige utviklere, ammoniakk og blekemiddel, etterlater denne behandlingen din naturlige pigmenter urørt og innskudd proteiner for å erstatte de du har mistet over tid fra skade. Som et resultat, det gjør håret føles litt tykkere og ser mye blankere. Det styrker hårstråene slik at flisete tupper blir mer motstandsdyktig mot skader. Dette gjør dem ikke bare til å vises sunnere, men også for å bremse ned noen skade på sunnere hår over dem.

Verne Styling Serum

Mange børste håret etter en dusj, ikke vite at håret er mer skjør når det er vått. Det, kombinert med sterk varme fra styling, legger mye stress på håret. Den beste måten å hjelpe håret forsvare seg fra alt som styling er å jobbe et beskyttende serum inn i det før du begynner. Konsentrer deg mest på super-tørr ender som har vært å sette opp med skade lenger enn ferske røtter. Ved å gjøre det, vil din hårføner bli varme opp produktet som omgir og beskytter håret i stedet for å tørke ut håret. Dessuten beskytter håret, disse produktene inneholder vanligvis silikon smøremidler som fukter og glatter ut skjellaget. Dette gjør håret ser sunnere og blankere, noe som gjør det mer håndterlig og flisete tupper mindre synlig.

Related Posts