Cute måter å style krøllete hår

October 8 by admin

Cute måter å style krøllete hår


Krøllete hår kan være en utfordring å style fordi teksturen av naturlige krøller ofte fører til frizz eller floker. Volumet av krøllete hår kan også gjøre det uegnet for visse frisyrer. Heldigvis finnes det flere søte og enkle måter å style krøllete hår som kan dra nytte av sine morsomme, flørtende blikk. Disse krøllete frisyrer kan også bli stylet raskt, slik at de kan brukes i hverdagen til jobb eller skole og kledd opp for spesielle anledninger.

Frittflytende løse krøller

For en enkel, naturlig look, bruk en børste til å myke opp utseendet av tette krøller og strekke dem ut for å skape løsere swirls og bølger. Du kan la alle håret ned eller trekke den øverste delen tilbake med et klipp. Tillate noen små tentakler til å falle rundt ansiktet for en romantisk look. For spesielle anledninger, del håret på siden og legge en silke blomst eller dekorative barrette for en morsom, flørtende blikk.

Side-Swept updo

Updos er godt valg for personer med krøllete hår fordi de kan kontrollere krøller og gjøre dem mer håndterlig. En side-feide chignon tilbyr en mer særpreget utseende enn tradisjonelle updos, så det er et godt alternativ for en kveld ute. Begynn med å lage en side del i håret og trekke trådene i en lav hestehale på samme side som du har delt håret. Bruk et hår elastisk å sikre hestehale og vri den slik at den legger seg rundt seg selv. Bruk hårnåler for å holde håret på plass. Tillate noen krøller å komme løs i front, slik at de ramme ansiktet for en myk, romantisk look.

Messy Bun

Rotete boller er en søt, enkel look for krøllete hår, fordi du ikke trenger å bekymre deg for å temme dine krøller for å oppnå ønsket effekt. Dette er en spesielt god stil for dager da du ikke har mye tid til å bli klar før skole eller arbeid. Etter vask håret ditt, bruk en texturizing spray og føn håret for å virkelig få ut krøller. Trekk håret tilbake i en hestehale rett under kronen av hodet og feste med et hår elastisk. Del hestehale i tre seksjoner. Arbeid seksjon for seksjon, og vri håret mot hodet, ved hjelp av hårnåler for å holde delene på plass. Det kan være endene stikker opp fra bun eller krøller som faller løst rundt ansiktet, men det vil bare legge til stilen sin rotete, kausal utseende.

Glammed-Up hestehale

For en enkel, men elegant utseende med krøllete hår, kan du prøve en "glammed-up" hestehale. Dette er en enkel stil å lage, men det kan se ganske sofistikert for en natt ute. Trekk håret tilbake i en hestehale; du kan plassere den hvor du vil ha på hodet. For et flørtende blikk, prøv en høy hestehale. Sats på en lav ponni hvis du ønsker en mer raffinert stil. Sørg for at håret på toppen av ponni er vannkjemmet tilbake og ingen hår løsner rundt ansiktet, så stilen har en slank, raffinert utseende. Bruk en sterk hold hårspray for å holde krøllene fra rømmer hestehale.

Related Posts