Cow Birthday Cake Ideer

August 11 by admin

Cow Birthday Cake Ideer


For en ku-themed birthday party, er det ideelle kake en som har en ku tema til det også. Det finnes flere forskjellige typer av ku kaker som du kan gjøre for å passe til en mottaker i alle aldre. Enten for cupcakes, en avkjølt kake eller en kake som du dekorere med fondant, og skaper en morsom og visuelt tiltalende ku tema trenger ikke å være vanskelig.

fondant Spots

Dette er en enkel kake idé med en umiskjennelig ku tema. Fondant er en type glatt glasur som du ruller flat og gjelder til toppen av en kake etter at du isen den med vanlig frosting eller glasur. Is kaken som vanlig å bruke en hvit eller svart frosting, deretter bruker et lag av rullet hvit fondant til toppen og sidene av kaken. Bruk en slikkepott til å jevne fondant ut før du legger dekorasjoner. Rull ut et ark av sort eller brun fondant i samme tykkelse. Skjær forsiktig ut ku punktformede stykker og gjelder for kaken på samme måte.

fondant Face

Dette er en annen ku bursdag kake idé som innebærer fondant, selv om du trenger rosa i tillegg til hvitt og svart. Is og dekker en rund kake med rullet hvit fondant, og skaper en glatt lag på toppen og sidene av kaken. Rull ut fondant i alle tre farger og design aksenter. Legg en rosa snute til ansiktet, og deretter opprette en munn fra en stripe av svart. Lag noen frihånds plasser for ansiktet, og deretter legge store hvite øyne med svart fondant elever. Lag ører fra svart fondant, og deretter legge til en liten bit av rosa på innsiden som du legger dem til toppen av hodet. Du kan også vurdere å rulle hvit fondant i horn former og feste hornene til toppen av hodet mellom ørene.

Cupcake Cake Cow

Cupcake kake Konseptet innebærer å arrangere un-avkjølt cupcakes i en bestemt form, deretter glasur dem alle sammen til en kake som ikke krever skjæring. Bake cupcakes og arrangere dem på en tallerken i form av en ku hode. Når du har ordnet dem i ønsket form, bruk en sprøytepose for å bruke glasur rundt grensen, og deretter gradvis fylle i utformingen til du har en frosting base for å dekorere. Din cupcake kake bør begynne å likne det ferdige produkt, en ku ansikt, når du legger til detaljer som rosa indre ører, en rosa snute, sort eller beige flekker, svarte øyne og hvite horn. Denne ideen er flott for en ung barneselskap eller ta en kake til klassen fordi du ikke trenger en kniv til å distribuere det.

Related Posts