Cotton Candy Making Machines

April 18 by admin

Cotton Candy Making Machines


Cotton candy er en av de mest allsidige behandler i verden. Sin ganske enkelt skjema gjør det lett tilgjengelig for flere arenaer, inkludert sportsarrangementer, bursdagsfester, karneval og messer. Maskiner for å skape den har gjennomgått over et århundre med utvikling, foredling og selv navngi.

først Machine

Den første sukkerspinn maskinen ble patentert i 1899 av godteri beslutningstakere William Morrison og John C. Wharton. Det debuterte i 1904 på St. Louis verdensutstillingen.

Hvordan det fungerte

Sukker ble helt inn i maskinen, som brukte en varm plate for å smelte sukker. Ved å bruke sentrifugalkraft, det ble deretter presset gjennom små hull, skape det som ble kalt "fairy floss."

Suksess

Morrison og Wharton solgte sin fairy floss for 25 cent en boks, og solgte 68,655 bokser og gjøre $ 17,163.75. Dette stemplet sukkerspinn (og sukkerspinn maskinen) berømmelse.

variasjoner

I 1900, fikk Thomas Patton et patent for en bomulls sukkertøy maskin som brukes en gassfyrt roterende plate for å smelte sukker og en gaffel for å gjøre trådene. I 1949 Gold Metal Products innført en ny sukkerspinn maskin med en fjær base. På 1970-tallet, automatiske sukkerspinn maskiner dukket opp.

Names

Hva er kjent som sukkerspinn i dag ble opprinnelig kalt "fairy floss." I 1920 Amerika, navnet endret til "sukkerspinn", selv om "fairy floss" brukes fortsatt i andre deler av verden. I Storbritannia er det kjent som "sukkerspinn".

Related Posts