Colorado Nattklubber

February 15 by admin

Colorado Nattklubber


Colorado er kjent for sitt vakre landskap av fjell, vidder og daler, men det gir også noen gode steder å partiet. Denver, Colorado største by, har mange store nattklubber, samt mer intime arenaer, den hippeste ligger i sentrum LoDo-distriktet, ifølge nettstedet, Denver.com. Det er også flere klubber i Colorado Springs, statens nest største by.

Kirken

Kirken er en tidligere gudshus bygget i 1865 som nå, ifølge CoClub nettside, "hjem å danse tilbedere." Åpent torsdag til søndag, unik arena har høy strålte gotisk arkitektur og glassmalerier. Resident DJs spiller hip-hop, Top 40, alternativ, og industrielle. Internasjonalt kjente DJs som Deadmau5 og DJ Jazzy Jeff også utføre spesielle konserter der. Det er en Sushi Bar på åstedet, som åpner på 9 pm Kvinner over 21 er noen ganger lov til klubben gratis før 23:00 mens menn generelt må betale en cover charge.

Kirken

1160 Lincoln St.

Denver, CO 80203

303-832-8628

facebook.com/TheChurchNightclub

Club Vinyl

Ifølge Denver.com, er Club Vinyl en betydelig aktør på Denver nattklubb scene. Det har flere barer, et stort dansegulv, og en all-weather taket, komplett med ovner, brann groper, og utsikt over Denver skyline. Det er fire etasjer på Club Vinyl, noe som gjør den til en av de største i staten. Det er en kleskode i klubben, så kle godt å komme i. Torsdager har "Reggae on the Roof", fredager har mer av en latinsk / salsa tema, og på lørdager klubben arrangerer de store navnene i internasjonal dansemusikk.

Club Vinyl

1082 Broadway

Denver, CO 80203

303-860-8469

facebook.com/VinylClub

La Rumba

For noe litt annerledes og sexy, dra til La Rumba i Denver. Dette sofistikerte Latin Klubben har DJs eller noen ganger en in-house band. Klubben tilbyr også gratis salsa leksjoner tidlig i natt, bare i tilfelle du er litt usikker på bevegelsene dine. Ifølge nettstedet Denver.com, drinker i La Rumba er ganske dyr, så er du advart.

La Rumba

99 W. 9th Ave.

Denver, Colorado

303-572-8006

larumba-denver.com/

Funky Buddha Lounge

Funky Buddha Lounge er en mer intim Denver utested. Coclubs anbefaler sine "to vakre, feng-shui, taket terrasser." Salongen har en full service kjøkken offer kveldssnacks, og barens spesialitet er signatur Martini. Klubben har store flatskjerm-TVer og tiltrekker seg en sofistikert publikum. Funky Buddha er åpen onsdag til lørdag fra 16:00 til 2 am Happy hour er 4-8 pm hver dag klubben er åpen. Onsdag musikk er brukket beat, torsdag er hip-hop, fredag ​​elektro, og lørdag er en blanding av electro og hip-hop.

Funky Buddha Lounge

776 Lincoln St.

CO 80203-3416

303-339-6612

myspace.com/funkybuddhalounge

Ikon

Ligger ca 15 minutter nordøst for sentrum Colorado Springs, er Ikon åpen hele natten i helgene og kaster store Halloween og nyttårsaften hendelser. Det er beskrevet på clubber nettsteder som et tettpakket, kaste liksom et sted. Det spiller hip-hop, R & B, og topp 40 dansemusikk.

Ikon Nattklubb

5917 North Academy Blvd.

Colorado Springs, CO 80918

719-528-6098

myspace.com/iconnightlife

Related Posts