Colony Square Restauranter i Atlanta, Georgia

May 7 by admin

Colony Square Restauranter i Atlanta, Georgia


Colony Square var Sør første multi-bruk utvikling, som stammer fra tidlig på 1970-tallet. Ligger på Peachtree Street Northeast i Atlanta, huser et hotell og treningssenter, samt muligheter for shopping og restauranter i Georgia vakre og livfulle hovedstaden.

Moe

Moe bringer en omfattende meny med sørvestlig mat i sørøst på dette Colony Square spisested. Den \ "Joey Bag of Donuts \" burrito, \ "Instant venn \" vegetarisk quesadilla og \ "The Funkmeister \" taco er noen av de klassiske valg, laget opprinnelig av Moes kreativ matlaging og markedsføring. Mini-Moe menyen tilbyr mindre forretter for unge gjester. Gratis chips og salsa serveres med hvert måltid. Moe kan også hjelpe lokale gjester med catering behov, som dekker alt fra mat til servietter til bestikk.

Moes Southwest Grill
1197 Peachtree St. NE # 523
Atlanta, GA? 30361
404-870-8884?
moes.com

Rope

En potpurri av matopplevelser fra hele verden, Shout har et komplett sushi bar, Middelhavet tapas og vedfyrt pizza. Grillet lammeslikkepinner, skotsk laks og stekt reker po'boy er noen av funksjonene. En bar på taket gjør at brukere kan nyte frisk luft mat og drikke med flott utsikt, koselige badehytter og et pulserende uteliv. En DJ til Shout dansegulvet på fredag ​​og lørdag kveld.

Rope?
1197 Peachtree St. NE # 526
Atlanta, GA? 30361
404-846-2000
h2sr.com

Spice Market

Dette familie-stil restaurant er stolt av eksotiske smaker i en avslappet atmosfære. Beef grillspyd med Thai basilikum dipping saus, grønn papaya salat med kandisert ingefær, wok-stekt grouper med kinakål, og grillet kylling med kumquat sitrongress dressing attest til ånden av kreativitet på Spice Market. Hjemkjøring er nå tilgjengelig hver dag. Torsdag kveld bringe $ 5 drikke spesialtilbud og gratis hors d'oeuvres.

Spice Market
188 14th St. NE
Atlanta, Georgia 30361
404-549-5450
spicemarketatlanta.com

Related Posts