Chicago Spring Break Aktiviteter for barn

December 10 by admin

Chicago Spring Break Aktiviteter for barn


Byen Chicago har et variert utvalg av aktiviteter for alle aldre. Hvis du er der med barn på spring break, kan du ta en tur til et barnemuseum, teater eller dyrehagen. Selv om Chicago i mars eller april kan ikke ha vårens vanlige varme temperaturer, er det nok av innendørs aktiviteter å velge mellom hvis været er fortsatt kaldt.

Chicago barne Theatre

Hvis barna er interessert i teater, bør du vurdere å ta dem til et spill som inkluderer barn sin egen alder. Teatret har helårs forestillinger som alle er familievennlig. Tidligere forestillinger har inkludert "The Very Hungry Caterpillar" og "The Red Kite Project."

Chicago barne Theatre

1464 N. Milwaukee Ave.

Chicago, IL 60622

773-227-0180

chicagochildrenstheatre.org/

Chicago barnemuseum

Chicago barnemuseum har utstillinger om dyreliv, vitenskap og dinosaurer. Foruten faste utstillinger som "BIG Backyard", "Dinosaur Expedition" og "Tree Trails," Museet arrangerer ukentlige workshops. På onsdager på "Kids Create," skole-alder barn kan leke med papir, leire, wire, maling og andre materialer.

Chicago barnemuseum

700 E. Grand Ave.

Chicago, IL 60611

312-527-1000

chicagochildrensmuseum.org/

Lincoln Park Zoo

Så lenge temperaturen ikke er for lav i løpet av turen, kan du gå til Lincoln Park Zoo. Dyrehagen har hundrevis av dyr for å lære om, inkludert reptiler og amfibier, pattedyr og fugler. Dyrehagen har også spesielle dyrehusene, inkludert en sjøløve basseng, løve huset, primat hus og en farm-in-the-zoo-området. Hvis du besøker i april, sjekk ut dyrehagens Spiselig Hage, hvor barna kan lære om hvordan mat vokser.

Lincoln Park Zoo

2200 N. Cannon Drive

Chicago, IL 60614

312-742-2000

lpzoo.com

Related Posts