Cemetery Monumenter i Texas

August 14 by admin

Cemetery Monumenter i Texas


Kirkegårder av Lone Star State vert for en rekke monumenter, fra nylig reist minnesmerker i ære av tapte landsmenn til historiske statuer til minne soldater i borgerkrigen. Vises i statlige kirkegårder og småby kirkegårder, disse monumentene tilbyr Texans og reisende muligheter til å reflektere over USAs historie, og for å hedre dem som har gått.

Medal of Honor Monument

The Texas State Cemetery i Austin omfatter flere monumenter, de fleste med et fokus på å hedre de som har tjenestegjort i det amerikanske militæret. Kanskje det mest slående av denne gruppen av minnesmerker er kirkegården er Medal of Honor Monument. Innviet i 1999, husker dette minnesmerket 83 innfødte og vedtatt Texans som tjente Medal of Honor, den høyeste utmerkelse gitt i USA. Konstruert av rosa granitt, dette glatt obelisk utsikt over kirkegården militære delen. Monumenter dedikert til Texas Gold Star Mothers, Texas Purple Heart mottakere og verdenskrig veteraner omgir den sentrale Medal of Honor Memorial.

Texas State Cemetery
909 Navasota St.
Austin, TX 78702
512-463-0605
cemetery.state.tx.us

The Union Soldier Statue

Ligger i Fairview Cemetery i Denison, Texas, ble denne statuen bestilt av veteraner fra borgerkrigen Union Army, som hadde dannet en Denison kapittel i Grand Army of the Republic. Denne statuen av en Union soldat vender gravene til seks tidligere Union tropper og står, som per sin inskripsjon, "til minne om de lojale soldater og sjømenn." TexasEscapes.com bemerker at dette tallet er den eneste sanne monument til en gruppe av Union soldater i staten. På en tilsvarende monument over staten i Comfort, Texas, vil besøkende finne "Treue Der Union" ( "Tro mot Union," på tysk) obelisk i Bushdale kirkegård. Denne statuen av en Union offiser torso minnes en gruppe av skjebnesvangre tyske immigranter som nektet å bli med forbund, i stedet alliere seg med unionen.

Fairview Cemetery
1501 Hwy. 91
Denison, TX 75020
903-465-3188

9/11 Monument

Også står i Austin Texas State Cemetery, dette monumentet hedrer alle Texans som døde i løpet av de 11 september 2001, angrep på amerikansk jord, så vel som de som ga sitt liv under Operation Enduring Freedom i Afghanistan. Avduket på to-års jubileet for angrepene 11. september 2003 ble dette monumentet designet av O'Connell, Robertson and Associates of Austin og ble valgt til å representere minnesmerket ved guvernørens kontor og Texas State Cemetery Committee. En feiende halvsirkel av stein, som starter nær bakkenivå og skråner mot himmelen, omgir dette monumentet er midt - to opprinnelige stålsøyler utvinnes fra restene av World Trade Center. Ifølge Texas State Cemetery hjemmeside, disse kolonnene finnes intakt og uendret siden deres utvinning. Texas State Cemetery oppfordrer besøkende til å få hands-on og utforske disse kolonnene, husker de falne landsmenn og kvinner de ære.

Texas State Cemetery
909 Navasota St.
Austin, TX 78702
512-463-0605
cemetery.state.tx.us

Related Posts