Catfish Krydder

May 15 by admin

Catfish Krydder


Steinbit er et gedigent hvit fisk som kan stekes, grilles eller bakes i ovnen. Det er såkalte grunn av sine lange værhår, som tjente den sammenligningen mot katter. Dens kjøttfulle tekstur betyr at i USA er det ofte tilberedt med cornmeal å lage tykke sauser. Bacon er også ofte lagt for å gi det smak, mye som kjøtt. En populær rett i sørstatene, er denne ikke-fet fisk faktisk den mest spist fisk i USA

Spicy Oppskrift

Steinbit absorberer lett krydder hvis du steking. Bruk en klype paprika, spisskummen, cayenne pepper, chili pulver og hvitløk pulver eller knust hvitløk. Det er også en god idé å suge fisken i melk for å gjøre en flavorsome saus. Alternativt kan du gi den en sterkere urt smaken ved hjelp av rosmarin, allehånde, oregano, timian, svart pepper og fennikel.

kreolsk krydder

For en kreol-inspirert matrett, marinere steinbit i estragon, paprika, hvitløk pulver og pepper, og lage en saus med de samme ingrediensene pluss en laurbærblad og chili. Du bør steke fisken for seg og hell sausen over det når du er klar til å tjene. Tilsett hvitvin og fløte til en kremet versjon eller å redusere spiciness.

cajun krydder

Bruk blandet paprika, koriander, hvitløk pulver, løk pulver, cayenne pepper, timian, oregano og sort pepper. Du kan justere krydder til din smak eller alternativt bruke ferdigblandet Cajun krydder. Cajun oppskrifter er ikke å forveksles med kreolsk de, som vanligvis sysselsetter mer kremete sauser og fett.

Krydder for Baking

Kvele fisken i sitronsaft og smør hvis baking før du legger paprika, hvitløk, sort pepper og koriander. Du kan legge til bacon smult å sikre fiske kokker i rikelig med fett. Prøv å eksperimentere med smoky bacon og røkt paprika.

Related Posts