Casual Barne restauranter i Atlanta, Georgia

April 25 by admin

Casual Barne restauranter i Atlanta, Georgia


Atlanta er en flott by for barn og tilbyr en rekke innendørs og utendørs aktiviteter. En morgen brukt engasjert i interaktiv, pedagogisk lek på Barnemuseet eller The World of Coca-Cola er sikker på å skjerpe alles appetitt. Hvis du leter etter en barnevennlig mat miljø som er litt over McDonalds eller Chuck E. Cheese, sjekk ut disse uformelle barna restauranter i Atlanta.

Fellinis Pizza

Fellini Pizza er en Atlanta restaurant med flere steder, hver med tynn skorpe pizza av sektoren eller kaken sammen med et utvalg av salater og forretter. Barn er alltid opp for pizza, men større uavgjort for dem på Fellinis Candler Park plassering på McLendon er den enorme uteplassen sentrert på en stor stein fontene. På solfylte dager, det er alltid pakket. Etter lunsj, kan barna gå løpe rundt på en av flere nærliggende parker.

Fellinis Pizza
1634 McLendon Ave.
Atlanta, GA 30307
404-687-9190
fellinisatlanta.com

Twisted Taco

Barn er alltid velkommen på denne casual Tex-Mex restaurant i midten av byen Atlanta. Menyen inneholder standarder som tacos, burritos, quesadillas og nachos, samt noen burgere, sandwicher og salater. Barn elsker å gumlet på chips, salsa og ost dips mens du ser på en av de allestedsnærværende TV og sjekke ut funky innredning. Voksne vil sette pris på fersk mat til greie priser. Når alle er full, sjekk ut The Center of Puppetry Arts som er rett opp i gaten

Twisted Taco Midtown
66 12th St. NE
Atlanta, Georgia 30309
404-607-8771
twistedtaco.com

Loco sin Grill & Pub

Dette Atlanta-restaurant er rett opp i gaten fra Emory University og The Fernbank Museum of Natural History, og det er et flott tilfeldig sted å drivstoff opp før en ettermiddag med moro. Locos Grill & Pub tilbyr burgere, spesialitet smørbrød, vinger og mer via spiser i, henting eller levering. På søndager kan barn under 12 år spiser gratis. En gigantisk utstoppet elghode er det sentrale punktet i den banale innredning, og det er rikelig med plass til store grupper.

Locos Grill & Pub
2480 Briarcliff Road
Atlanta, GA 30329
404-329-1999
locosgrill.com

Related Posts