Campingplasser i nærheten av Long Boat Key, Florida

November 11 by admin

Longboat Key, straddles Florida grensen til Manatee og Sarasota fylker på en øy i Mexicogolfen sør for Tampa Bay. For turister er det Boat Key området hjem til en rekke attraksjoner, som for eksempel Island Golf Club og Coquina Beach. Besøkende til Longboat Key har mange alternativer for innkvartering, inkludert privateide campingplasser ligger innenfor 30 minutter fra byen.

Holiday Cove RV Resort

Ligger i Cortez, er Holiday Cove RV Resort omtrent seks miles fra Longboat Key (ca ni minutter unna med bil). Campingplassen består av 97 asfalterte campingplasser med fulle terrasser, som måler 30 fot med 60 fot i størrelse. Hvert sted har full strøm, vann og kloakk hookups samt kabel tv-tilkopling. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele campingplassen. On-site fasiliteter inkluderer toaletter, dusjer, vaskerom og propan gass påfyll. Campingplassen har utsikt over Palma Sola Bay og har en dock og rampe for båtliv og saltvannsfiske. Camperne kan også bruke feriestedets aircondition spillerom, svømmebasseng, shuffleboard domstol, treningssenter og hestesko groper.

Holiday Cove RV Resort

11900 Cortez Road West

Cortez, FL 34215

941-792-1111

holidaycoverv.com

Sarasota Bay RV Park

Sarasota Bay RV Park ligger i Bradenton, rundt syv miles fra Longboat Key (ca 11 minutter med bil). Campingplassen har 240 fritidskjøretøyer campingplasser, som er et gjennomsnitt på 25 fot bred og lang nok til å romme 55-fots kjøretøyer. Full elektrisk, vann og kloakk hookups er tilgjengelig på hver leiren. Trådløst internett er tilgjengelig i og rundt feriestedets fritids hall. For bobiler bekvemmelighet, Campingplassen tilbyr toaletter, dusjer, propan tank påfyll en kloakk avfall dump, offentlige telefoner og et vaskeri. RV park ligger langs Sarasota Bay og gir en rampe og dock for saltvann fiske og båtliv. Campingplassen har også et oppvarmet svømmebasseng, boblebad, shuffleboard domstoler, et trimrom og hestesko groper.

Sarasota Bay RV Park

10777 Cortez Road West

Bradenton, FL 34210

941-794-1200

sarabayrvpark.com

Arbor Terrace RV Park

Også ligger i Bradenton, er Arbor Terrace RV Park 15 miles fra Longboat Key (ca 26 minutter med bil). Campingplassen har 394 totalt campingplasser, ca 210 av disse er reservert for kortsiktig, overnatting leie i motsetning til langsiktig eller sesong beboere. Femti-åtte av de kortsiktige campingplasser er pull-throughs måler 20 fot med 60 fot i størrelse, mens de resterende plassene er 20 fot med 45 fot. Hver enkelt leiren har full elektrisk, vann og kloakk hookups. Toaletter, dusjer, en kloakk avfall dump, offentlige telefoner og et vaskeri ligger på eiendommen. On-site fritidsaktiviteter og fasiliteter inkluderer et oppvarmet svømmebasseng, shuffleboard domstoler og hestesko groper.

Arbor Terrace RV Park

405 57th Ave. Vest

Bradenton, FL 34207

866-786-0113

arborterracerv.com

Related Posts