Bussturer i Long Island, New York

March 2 by admin

Bussturer i Long Island, New York


Long Island, NY, er et vakkert område av landet, vel verdt touring og utforske. Bussturer er en utmerket måte å oppleve naturen Long Island har å tilby, og en fin måte å komme seg ut av byen New York riktig og i naturen. Opplev vingårder, den berømte Hamptons eller den fantastiske fall løvverk, alt fra komforten av en buss neste gang du planlegger turen til New York.

Long Island Wineries Tour

La travelheten i byen New York bak deg når du tar en busstur gjennom omfattende vinprodusenter som utgjør "Wine Country, New York" i Long Island. The Long Island Wineries Tour, som tilbys av byens severdigheter New York, starter i bydelen Queens og fortsetter østover til North Fork, stopper i pittoreske Rivershead for et land frokost. Turen inkluderer Paumonok vingårder, Macari Vineyards og en stopp på Martha Clara vingårder for en piknik lunsj inkludert med vinsmaking. Turene går på 7 am på onsdager, april til oktober, med avreise fra 125 Park Ave. mellom 41ste og 42dre gatene. Turen tar ca 12 timer å fullføre, og prisene starter på $ 149 for voksne og barn.

The Hamptons, Sag Harbor & Shopping Day Trip

Hvis du leter etter en busstur som tar deg ut av den travle byen og inn i høy klasse nabolag i Long Island, let ikke lenger enn til The Hamptons, Sag Harbor & Shopping Dagstur busstur tilbys av byens severdigheter New York. The Hamptons turen tar deg fra Queens opp gjennom pittoreske Long Island, ankommer i Southampton for en dag med sightseeing og shopping i den sjarmerende sentrum distrikt. Det inkluderer en tur til Sag Harbor, berømt for sine antikvitetsbutikker og unik atmosfære. Turen går fra 125 Park Ave. mellom 41ste og 42dre gatene på tirsdager. Turen tar ca 12 timer, forlater 7 am Tour Prisene starter på $ 149 for voksne og barn.

Se Foliage!

En annen flott måte å komme seg ut av storbyen og inn i de vakre omgivelsene New York landskapet er med en busstur til Hudson River Valley og Palisades. Og den beste tiden å gå er i løpet av høsten for å dra nytte av den nydelige løvverk og ta i endring av årstider. Tilbys av On Board New York, See the Foliage! Turen tar deg over George Washington Bridge og på Palisades Parkway, reiser langs Hudson River. Turen inkluderer en stopp på Lookout Inn å ta i den fantastiske utsikten fra det høyeste punktet langs Palisades. Den se løvverk! Turen er tilbudt 16 oktober til 22 november, med billetter som starter på $ 49 per person.

Related Posts