Bussturer i Lake Tahoe, Nevada

July 6 by admin

Bussturer i Lake Tahoe, Nevada


Lake Tahoe ligger i Sierra Nevada fjellkjeden langs grensen til California og Nevada; det er en veldig populær ferie destinasjon takket være sitt brede utvalg av natur og aktiviteter. Fra fiske, camping og golf om sommeren til ski om vinteren, er Lake Tahoe noen outdoorsman lekeplass. Hvis du besøker Tahoe for første gang, og ønsker å ta i så mye av det som du kan, bør du vurdere en sightseeing / buss. Noen turer vare i en dag, mens andre tar så lenge som en uke og inkluderer overnattingsmuligheter på ulike punkter i turen.

Rundt innsjøen Tour by Demo Tours

Hver tirsdag mellom klokken 08:45 og 03:00, Lake Tahoe Tours kjører en sightseeingtur rundt Lake Tahoe og Squaw Valley. Turen foregår på et luksus busstransport og er regissert av en langvarig lokal fra området som kan svare på spørsmål om området. Det finnes flere populære nettsteder for bilder tar på turen, for eksempel Sand Harbor, Emerald Bay og Rubicon Point. Turen stopper på Tahoe City for lunsj og shopping.

Tre-Day Lake Tahoe, Sequoia, Napa Valley

Tours 4 fun tilbyr to forskjellige dager lange bussturer som inkluderer Lake Tahoe samt andre steder. Prissetting av turen i seg selv ikke inkluderer prisen på overnatting, men du vil være i stand til å bestille begge på samme tid. Den tre dager lange Lake Tahoe, Sequoia, Napa Valley Bus Tour stopper ved alle destinasjonene nevnt i tittelen. Den første dagen av turen, vil du bli tatt til Kings Canyon nasjonalpark, der du ser Californias berømte Giant Sequoia trær. Dag to tar deg til Napa Valley i morgen, Lake Tahoe i ettermiddag og Reno i kveld. Du vil ende turen i Sacramento, California delstatshovedstaden.

Dagstur av Lake Tahoe Tours

Denne dagen turen er nesten det samme som tur drevet av demo turer, slik at du vil ha ditt valg hvis ett selskap er opptatt. Reis til de samme fotomulighet områder og spise lunsj på Boatworks Mall. Lake Tahoe Tours gir en liten rabatt for booking online via deres hjemmeside. (Ref 3)

Related Posts