Bussturer i Amerika

April 2 by admin

Planlegger du en ferie betyr sortering gjennom alternativene. Mange reisende liker å kjøre til sin destinasjon; andre bestille fly billetter og fly til hvor de går. Et annet alternativ er guidet busstur.

Flere buss touring og charter tjenester i USA spesialister på langrenn så vel som regionale reiser. Dette kan være en ideell ferie alternativ for de som foretrekker å nyte reiser uten å måtte navigere til og fra bestemmelsesstedet.

Scenic America

Scenic America gir naturskjønne bussturer til flere steder i USA, primært Virginia, Maryland og District of Columbia. Det reiser også til New York City og Tennessee byene Nashville og Gatlinburg. Selskapet reiser også nord for grensen til Canada, så vel som den sørøstlige stranden i Myrtle Beach, South Carolina.

Naturskjønne USAs motorcoaches har flatskjerm-TV med DVD og VHS spillere, lydanlegg, liggeseter, klimaanlegg og toaletter. Alle motorcoach sjåfører får instruksjons opplæring fra sikkerhetsprogrammer.

Scenic America

10210 Marsh Road

Bealeton, VA 22712

877-753-0191

scenic-usa.com

coach Amerika

Coach America gir passelig bussturer og turer basert på dine behov og ønsker. Det passer for private turer, forretningsreiser, kirke grupper, skole ekskursjoner og idrettsgrupper. Du kan reservere en arrangert sightseeing busstur. Destinasjoner er Las Vegas, Southern California, San Francisco og Miami. Coach Amerika sier reise sikkerhet er førsteprioritet.

coach Amerika

8150 North Central Expressway, Suite M-1000

Dallas, TX 75206

866-500-0839

coachamerica.com

trek America

Trek America Reise er et internasjonalt selskap som tilbyr langrennsturer og regionale bussturer i USA, så vel som andre deler av verden. Turene vanligvis går fra New York City og Los Angeles, og landemerker tur som Grand Canyon og Yellowstone National Park, samt kjente byer som Las Vegas og San Francisco. Du kan også reise rundt i Alaska. Bussturer varierer i lengde fra syv til 22 dager.

Trek America Reise

16/17 Grange Mills

Weir Road

London

SW12 0NE

Storbritannia

800-873-5872

trekamerica.com

Related Posts