Bussturer for pensjonister nærheten av Natchez, MS

March 15 by admin

Bussturer for pensjonister nærheten av Natchez, MS


Pensjonister som vurderer en busstur bør vurdere Natchez, Mississippi, en by som kan skryte av sørlige gjestfrihet på sitt beste. Senior reisende vil glede i å se Natchez er plettfritt vedlikeholdt boliger og bygninger, som gir byen utseendet av et fellesskap fra fra borgerkrigstiden. Natchez ligger ved siden av Mississippi-elven på en høy bløff. Senior reise gruppe kan tour noen av husene som ble stående under borgerkrigen og er registrert i det nasjonale registeret over historiske steder. En gruppe kan også velge å inkludere andre områder av interesse. Som historisk som byen ser ut, betyr det ikke mangel på kultur, kunst, restauranter og hendelser.

Natchez City Tour

Natchez historiske turen gir passasjerene mulighet til å se noen av byens mest historiske bygninger. Turen går langs de historiske gatene i Natchez; den beskriver 50 boliger og bygninger som er eldre borgerkrigen, mens narrating historien og kulturen i området. Dette er en en-timers tur, og er ikke begrenset til eldre. Turer forlate Natchez Visitors Center hvert 90. minutt, som begynner kl 10, med den siste turen avgang kl 3 pm Kjøp billetter på turens utgangspunkt foran Visitors Center i sentrum av Natchez.

Natchez Visitors Center
640 South Canal St.
Natchez, MS
601-446-6345

Natchez Pilgrimage Tours

Natchez Pilgrimage Tours tilbyr en grundig omvisning i historiske Natchez hjem. Hvert hjem gir en vert som guider turen og detaljer hjemmet historie. Hvert hjem Turen varer ca en time. Pilegrims Tours forbeholder busser for store grupper og kan lett romme en senior gruppe. Tour guider er påkrevd for alle lokale byturer; de er trent, sertifisert og erfarne.

Natchez Pilgrimage Tours
640 South Canal St.
Natchez, MS 39121
601-446-6631
natchezpilgrimage.com

Southern Belle Custom Tours

Southern Belle Custom Tours tilbyr fortalt passasjer turer i Natchez og området rundt. Southern Belle tilpasser alle sine turer for å imøtekomme den enkelte gruppens interesser. For eksempel kan en seniorgruppe ønsker en tur i området plantasjer, historie eller kultur. Denne turen selskapet kan inkludere destinasjonene fra Vicksburg til St. Francis, avhengig av ønskene til en bestemt gruppe. Southern Belle baserer priser på antall passasjerer og avstanden involvert i turen.

Southern Belle Custom Tours
6551 US Highway 61 North
Woodville, MS 39669-3690
601-888-4673

Related Posts