Boutique hotell og vertshus i Key West, Florida

May 13 by admin

Boutique hotell og vertshus i Key West, Florida


Key West, Florida, er en øy by og en havneby reisemål for flere cruiseskip. En av de største attraksjonene i regionen er det klare vannet, hvor svømming og snorkling er en favoritt tidsfordriv. Fiske er en annen attraksjon til området, og det er flere charterturer, blant annet lett utstyr Fiske, Offshore Fiske og Party Boats. Key West har en golfbane, så golfere nyte den aller beste. Spesialitet shopping og antikvitetsbutikker er mange som er uovertruffen komfort og bekvemmelighet.

Asbury Court Hotel

Asbury Court Hotel er et boutiquehotell som tilbyr 38 rom i det historiske distriktet i Key West. Hotel høydepunkter inkluderer en gratis frokost, resepsjonstjenester og en cocktail basseng med en foss. Rommene har eget badekar eller boblebad og gratis trådløs Internett-tilgang. Spisemuligheter i gangavstand fra hotellet inkluderer Nine One Five, Seven Fish, Half Shell Raw Bar og La Trattoria. Jet-ski og paraseiling leverandører er tilgjengelig på Smathers Beach eller havnen. Snorkling og dykking er minutter fra hotellet, med informasjon på Subtropic Dive Center, som er havfiske charter, inkludert Nesten det Charters og Linda D. Charters.

Asbury Court Hotel
1030 Eaton St
Key West, FL 33040
877-299-9870
historickeywestinns.com

An Island Oasis

An Island Oasis er en seng og frokost som er mindre enn et kvartal fra stranden og er i den historiske gamlebyen. The Oasis tilbyr gratis frokost hver morgen, cocktail lounge og hengekøyer. Rommene har originale design, tekjøkken, mikrobølgeovn, kjøleskap, luksuriøst sengetøy og gratis trådløs Internett-tjeneste. Restauranter mindre enn en mil fra Island Oasis er Blue Haven Café, El Siboney og Duffys biff og hummer House. Dolphin Watching Tours ombord på Coral Reefer båten siste tre til fire timer, og du kan selv ha muligheten til å svømme med delfiner. Snorkling turer er tilgjengelig hele dagen for å se den vakre korallrevene. Key West har også en rekke bemerkelsesverdige museer som Ernest Hemingway hjem og museum og Harry S. Truman Little White House. Mange shoppingmuligheter er langs Duval Street, bare to kvartaler fra hotellet.

An Island Oasis
630 South St
Key West, FL 33040
877-387-3285
anislandoasis.com

pilot House

The Pilot House ligger i Old Town Key West og ble opprinnelig bygget i 1900 som en viktoriansk herregård. Hotel høydepunkter inkluderer trådløs Internett-tilgang, 12-fots tak, et spa på stedet og originale tregulv i hele. Rommene har privat bad, kabel-TV, luksuriøst sengetøy og antikviteter i hele hotellet. Restauranter innen gangavstand fra hotellet inkluderer Margarita Café, Hard Rock Café, Sarabeths og Willie T.

pilot House
414 Simonton St
Key West, FL 33040
305-293-6600
pilothousekeywest.com

Related Posts