Blond Retro frisyrer

March 24 by admin

Blond Retro frisyrer


Retro frisyrer kan defineres som enhver frisyre tidligere til dette århundret. Blond sluser har mange muser å følge når det gjelder å velge en retro frisyre. De frisyrene av Marilyn Monroe, Grace Kelly og Twiggy symboliserer retro låser og epoker som har gått. Legge til noen moderne hår teknikker, for eksempel razoring til Twiggy utseende, kan bringe ser inn i den moderne tidsalder samtidig reflekterer retro utseende.

Twiggy Cut For Blondes

Den Twiggy kutt fremhever ansiktet og fokuserer på brukerens funksjoner. Håret er klippet likt en gutt stil, ekstremt kort og over øret linjen. Hold håret lengre foran og feie over vippekanten for en moderne ta på Twiggy kuttet.

The Grace Kelly updo

Dette updo er en chignon, lav i ryggen og tett sår. Glatt hår ved hjelp av en flat åre pensel eller rettetang.

Når håret er rettet, bruker du padle pensel til å trekke alt håret tilbake i en klar elastisk. Tett tvinner håret rundt strikken og fest med Bobby pinner for å matche håret.

For en moderne vri, trekke ut et par tråder på chignon for en Messier utseende.

Marilyn Monroe Hair

Denne stilen fungerer best på haken lengde blondt hår. Mousse i håret og føn med en rund pensel, rulle håret inn under. Sett hele hodet i varme valser, rullende etter, og la inn til kjølig.

Fjern valser og bruke molding paste til finger børste håret tilbake og deretter til venstre. Bruk fingrene til å så ruller håret rundt fingrene og ramme inn ansiktet. Sett med hårspray.

Related Posts