Blåmuggost Innbyttere

February 22 by admin

Blåmuggost Innbyttere


Begrepet "blue cheese" refererer ikke til en enkelt bestemt type ost. I stedet er det et teppe begrep for mange blå-veined oster inkludert Gorgonzola, Roquefort, Stilton og Bleu d'Auvergne. Disse oster har en tendens til å være forholdsvis skarp og stikkende, selv om noen er betydelig mildere enn andre. Blåmuggostene kan variere fra myk og kremet til firmaet og smuldrete. Fordi blå oster er så utpreget smaksstoffer, dine substitusjons alternativene er noe begrenset.

Feta eller Brie

Substitute fetaost for blåmuggost i mange bruksområder. Dryss fetaost heller enn blåmuggost over en salat eller pasta. Hvis du lager et ostebrett, kan du inkludere feta i stedet for blå ost. Ta med en fast ost, en myk ost og en uvanlig eller kreativ ost samt snacks som brødskivene, fruktbiter eller nøtter. Du kan også erstatte brie for blåmuggost i noen tilfeller, spesielt hvis du serverer ost med brød, kjeks eller frukt.

En annen roquefortost

Hvis du er ute etter en erstatning for en bestemt blåmuggost, erstatte den med en annen lignende blåmuggost. For eksempel kan du erstatte Gorgonzola med en lignende blåmuggost som Roquefort eller Stilton. Du kan erstatte Saga blå - en kremet danablu - med Blå Castello eller Cambozola, som begge er også relativt mild og kremaktig. Prøv å finne en blå ost som har lignende egenskaper til den du ønsker å erstatte, både når det gjelder smak og konsistens.

Blåmuggost motstandere

Blå ost fungerer godt med et bredt utvalg av matvarer og retter. Du kan gjøre det til en dressing for salat, eller bare smuldre den over en ferdig salat for en lignende smak. Den smaken fungerer godt med mange tørket frukt, særlig tørket fiken og aprikos. Det fungerer også godt med mange frisk frukt og de fleste nøtter. Serveres blåmuggost med rødvin eller port i stedet for hvitvin eller rose.

Related Posts