Billige Rime Motels & Hotels i Chicago

March 5 by admin

Billige Rime Motels & Hotels i Chicago


Chicago er hjem til flere rimelige moteller og hoteller som tilbyr gode fasiliteter

inkludert satellitt-TV, kaffetrakter, hårføner, direkte telefon og høyhastighets Internett-tilgang. Populære Chicago attraksjoner som er sentrale for disse hoteller og moteller inkluderer Magnificent Mile, State Street og Chicago kultursenter. Disse prisbevisste overnattingsmuligheter valg tilbyr også rimelig verdi for Chicago-området.

Days Inn Chicago

Days Inn Chicago er et boutiquehotell som ligger i en historisk bygning som dateres tilbake til 1920 i Lincoln Park / Lakeview-området i Chicago. Lincoln Park, DePaul University og Wrigley Field ligger alle i gangavstand fra Days Inn. Hotellet har møterom for opptil 50 personer, et forretningssenter, treningsrom, gratis daglig kontinental frokost, en sittegruppe i lobbyen og en 24-timers resepsjon. Gjesterommene har mikrobølgeovn, kjøleskap, skrivebord og et spisebord og stoler. Fra august 2010 har gjeste starter på $ 99 per natt.

Days Inn Chicago

644 West Diversey Parkway

Chicago, IL 60614

773-525-7010

daysinn.com

Four Points by Sheraton Chicago Midway Airport

Four Points by Sheraton Chicago Midway Airport ligger mindre enn en mil fra Chicago Midway flyplass og Ford City Mall. Hotellet har et forretningssenter, en concierge og turistinformasjon, treningsrom, oppvarmet utendørs svømmebasseng forretningssenter, møterom for opptil 250 personer og en full-service restaurant og lounge åpen hver dag for frokost, lunsj og middag. Gjesterommene har et skrivebord, en liten sittegruppe, samt hotellets signatur "Sheraton Four Comfort Bed" og sengetøy. Fra august 2010 har gjeste starter på $ 99 per natt.

Four Points by Sheraton Chicago Midway Airport

7353 South Cicero Avenue

Chicago, IL 60629

773-581-5300

starwoodhotels.com

Super 8 Chicago

Super 8 Chicago ligger i gangavstand fra strendene i Lake Michigan og ca åtte miles fra sentrum av Chicago. Motellet har en daglig gratis kontinental frokost, et forretningssenter, en 24-timers resepsjon, indre korridorer og gratis parkering. Gjesterommene har mikrobølgeovn, kjøleskap og et skrivebord med en lampe. Super 8 tilbyr også oppgradert suiter med boblebad. Fra august 2010 har gjeste starter på $ 109 per natt.

Super 8 Chicago

7300 North Sheridan Road

Chicago, IL 60626 USA

773-973-7440

super8.com

Related Posts