Billige Moteller i Austin, Texas

March 12 by admin

Billige Moteller i Austin, Texas


Austin, Texas, er hovedstaden i denne gigantiske staten og har en levende kultur som er fremhevet av kunstnere, musikere, forretningsfolk og vakker natur. Enten du besøker Austin å besøke en av sine mange universiteter, går til en virksomhet konvensjonen eller bare på ferie, vil du ha en lang liste over billige moteller å velge mellom. Når du velger et hotell, sørge for at det er i nærheten av de viktigste delene av denne byen du ønsker å besøke, så trafikken kan være ganske vanskelig å navigere under visse punkter i dag.

Austin Motel

The Austin Motel har vært i drift siden 1938, og dette familiedrevne motellet har komfortable rom og en rik historie som er tydelig innenfor arkitektur og motell begrunnelse. Dette motellet ligger i South Congress Avenue-distriktet, som er ofte referert til som The Avenue av lokalbefolkningen. Innenfor dette området finner du variert shopping og spisemuligheter samt ulike attraksjoner som er unike for Austin-området. The Austin Motel har totalt 41 stilige og komfortable gjesterom. Du vil merke at dette hotellet tilbyr stille og intime områder samtidig plassere deg i midten av alt som skjer i Austin. Innkvarteringen har gjennomgått oppussing for å inkludere moderne fasiliteter og plysjmøbler. Mens standard motell rom med en / to senger koster et gjennomsnitt på $ 80 per natt, som i 2010, har du muligheten til å oppgradere rommet ditt til en luksuriøs suite, som fortsatt er ganske billig på $ 150 per natt. På grunn av den ideelle beliggenhet og billige døgnpriser i Austin Motel, bestille rom flere uker i forveien. Siden motell er nær den berømte musikkfestivalen South by Southwest, vil du ønsker å bestille ditt rom i november for å sikre ledige stillinger hvis du er interessert i å delta på dette musikkarrangement.

Austin Motel
1220 S. Congress Ave.
Austin, TX 78704
512-441-1157
www.austinmotel.com

Extended Stay Deluxe Austin / Arboretum

Mens Extended Stay Deluxe Austin / Arboretum har komfortable rom, vil du ikke å betale i overkant av $ 100 per natt for å bo her. Dette motellet er ideelt for familier og de som planlegger å bo lenger enn tre netter som hvert rom er utstyrt med et funksjonelt kjøkken, som inkluderer en mikrobølgeovn, kjøleskap og komfyrtopp, samt en kaffetrakter, kabel-TV og et skrivebord. På stedet fasiliteter innen dette motellet er utendørsbasseng, som er åpen mesteparten av året, samt et treningssenter og møterom. Trådløs høyhastighets Internett er tilgjengelig for en liten daglig avgift ($ 5 per dag fra 2010). Ligger innen kort kjøreavstand til flere restauranter, kjøpesentre og offentlige parker, Dette motellet ideelt for de som ønsker å bo nær happenings av Austin uten å måtte betale en stor pris. Som med mange moteller i Austin, ring for tilgjengelighet, spesielt hvis det er en konvensjon i byen.

Extended Stay Deluxe Austin / Arboretum
2700 Gracy Farms Lane
Austin, TX 78758
512-833-0898
extendedstaydeluxe.com

Days Inn Austin / University / Downtown

Dette motellet Days Inn er to kvartaler unna University of Texas, og dermed er det ideelt for å besøke studenter. Også i nærheten av dette hotellet er 6th Street Entertainment District, som er hjem til mange teaterkompanier og andre underholdningssteder. Ligger på området er en 24-timers restaurant og et utendørs svømmebasseng; derimot, er en av de mest overraskende fasiliteter innenfor dette hotellet gratis Capitol Metro Buss Pass gjester får ved å sjekke inn på dette motellet. Alle overnattingssteder innenfor denne utendørs gangvei motellet er en mikrobølgeovn, kjøleskap, hårføner, høyhastighets Internett-tilgang og kabel-TV med gratis HBO. Mens mange av rommene på dette hotellet er røyking, kan du velge et røykfritt rom når du bestiller rommet. Ledigheten for dette Days Inn kan variere i henhold til tider av året; spesielt under konvensjoner eller i begynnelsen av et semester ved University of Texas. Dermed må du bestille din reservasjon minst en uke i forveien.

Days Inn Austin / University / Downtown
3105 N I-35
Austin, TX 78722
512-478-1631
daysinn.com

Related Posts