Billige hoteller i Katy, Texas

January 30 by admin

Billige hoteller i Katy, Texas


Katy er en liten by med rundt 12.000 personer som befinner seg i sørøst Texas. Det er en del av det store Houston-området, og er i nærheten av mange av de største attraksjonene i det sørlige Texas. Katy selv er hjem til Forbidden Gardens, et utendørs museum som gjengir noen av Kinas viktigste historiske scener. Byen er nærliggende universiteter, Houston kunst og museumsområdet, kjøpesentre og golf. Hvis du ønsker tilgang til all spenningen i Houston uten storbyen atmosfære, det er mange rimelige hoteller venter på deg i Katy.

Comfort Inn West

Comfort Inn & Suites West har 89 røykere og nonsmoking rom, og ligger mindre enn to miles fra Forbidden Gardens. Hotellet ligger også i nærheten av Katy Mall, the Great Southwest Equestrian Center og Golf Course på Cinco Ranch. Standard rommene er utstyrt med mikrobølgeovn og kjøleskap, og VIP-suiter inkluderer boblebad. Comfort Suites West har også et forretningssenter, treningsrom, innendørs svømmebasseng, boblebad og gratis frokost hver dag. Fra 2011 rom på Comfort Inn & Suites West starter på mindre enn $ 100 per natt.

Motel 6 Houston-Katy

En annen billig hotell er Motel 6 Houston-Katy. Motel 6 er mindre enn 35 miles fra Houston Hobby Airport, og mindre enn 30 miles fra Astrodome, Houston Museum of Fine Arts og både Katy Mills og Galleria kjøpesentre. Rommene har gratis lokalsamtaler, utvidet kabel og morgenkaffe. Barn bo gratis, og kjæledyr er tillatt med en daglig kjæledyr gebyr. I 2010 pet gebyret var $ 10 per dag, opp til et maksimum på $ 50 per opphold. Røyking og nonsmoking begge starter på rundt $ 54 i begynnelsen av 2011.

Super 8 Houston West Katy

Super 8 Houston West Katy ligger 35 minutter unna både Houston Intercontinental og Houston Hobby flyplasser. Det er også 20 minutter fra sentrum Houston, mindre enn to minutter fra Katy Mills og nære til Forbidden Gardens. Super 8 Katy West tilbyr kopierings- og fakstjenester, gratis super start frokost og gratis høyhastighets Internett. Hotellet har både standard rom og suiter samt Jacuzzi rom. Alle rommene har mikrobølgeovn og kjøleskap. Hvis du reiser i en stor rigg, RV, buss og lastebiler er tillatt. Fra 2011 forhåndsbetaling for king rom var mindre enn $ 60 per natt før skatt.

Related Posts